Nem mi mondtuk, bár nem kell képzett elmegyógyásznak lenni, hogy valakiben felmerüljön a gyanú, hogy Veránk agyában valami nem teljesen stimmel. Szerencsére ezt már néhány kinti orvos felismerte és legalább felhívta a szerkesztők figyelmét, arra, hogy milyen komoly károkat szenvedhet a lány, ha nem kap időben gyógyszeres segítséget. Vera rajongóinak többsége azt gondolja, hogy a kialakult helyzet annak a következménye, hogy társai ellene fordultak. A szakember szerint elsősorban a bezártság az, ami felerősíti a lány bizonytalanságát és a folyamatos dühkitörései, illetve provokációi által kap pozitív megerősítést. Orvosi vélemény szerint ez már egyértelműen klinikai eset.

Mindenképpen szakember segítségére lenne szüksége, s az sem kizárt, hogy gyógyszereket is kellene szednie, hogy visszataláljon régi önmagához, s visszatérjen a valóságba. Azzal, hogy teljesen elvágják őket a külvilágtól, kamerák kereszttüzében kell élniük, elvesztik a való életben kialakult kapaszkodóikat, amelytől egyébként meg tudnának nyugodni, így fokozódik a stressz. Vera ingadozó érzelmi állapota pedig ezt valószínűleg nem tudja elviselni. Beláthatatlan következményekkel járhat, ha ez a lány vesztesen kerül ki a villából, s azt látja, mindenki az ő múltján csámcsog.

>>VV Vera pornófilmje<<

Sajnos a Villa szakembere ezt egyáltalán nem így látja, talán azért sem, mert akkor felmerülne a kérdés, hogy miként is jutottak idáig, hogy egy játékos mentális problémáit felhasználva növelték a nézettséget.

A vak is látta már jó ideje,hogy kb. a bokszmeccs óta valami megzakkant az érzékenylelkűben. Nem kizárt, hogy ott és akkor tudomást szerzett róla, hogy kiszivárgott a castingfilmje és mindent egy lapra téve fel, búcsúzóul őrjöngésbe fogott. A rajongók ezt tévesen erőnek és kezdeményezésnek élték meg, és így játékban tartották az egyre jobban megvaduló Verát.

Tegnap este a kiválasztáson viszont Attila párbajra hívta ki, ami szinte törvényszerű volt. Ezúttal az egyik legerősebb játékos ellen kellene győzedelmeskednie és ha ez nem sikerül akkor már este tudomást szerez majd a kinti viszonyokról. Őszintén reméljük, hogy azok a szakemberek, akik szerint semmiféle pszichiátriai rendellenességben nem szenved, legalább készenlétben állnak, ha mégis valami baj történne.

 

 Attila Verát hívta Párbajra

Verát zavarja Attila létezése

 

 

Seherezádé még mindig erősen nehezményezi, hogy Fecó kissé túlságosan előtérbe helyezte viccelődését Kinga túlsúlyával. Attila is unja már a Kinga témát, és különben is a lány még mindig megdobogtatja a szívének érző részét, ezért Serinek ideje lenne magába szállnia.

 

Attila és Seherezádé összekapott Kingán

A lehetséges párbajellenfelek titkos levélben próbálják meg másra terelni Attila figyelmét. Széles a választék, egyedül Fecó érezheti biztonságban magát. Seherezádé komolyan számolhat, hogy kihívott lesz, mert jellel illette a kiválasztottat, aki nem is tagadja mennyire szíven ütötte a tett. Vera mintha kicsit ideges lenne. Az első lehetséges alkalommal felpattan, mint akinek erős paprikát toltak az alfelébe és ehhez mért intenzitással mondja is a magáét. Attila szerint Vera fél a párbajtól és igyekszik már jó előre áldozatként beállítani magát.

 

 

A nap másik komoly eseménye az, hogy Vera reszelt sajtra vágyik. Viszont valamilyen titkos kormányügynökök a szükséges reszelőt eltüntették. Az éhes hölgy gyanakodva vonja Csabát kérdőre mit is tud az illékony konyhai eszközről. Csaba bár a rendőri erők felé orientálódott, de eddig még ilyen komoly titkokat nem bíztak rá. Sajnos nem tud felvilágosítást adni, ezzel viszont kihívja a bulldogképű haragját, aki szerint ez egy bunkóság. Csabi hápog, mert egyszerű elméje hirtelen kevésnek találja az inputot, az összefüggések felfedezéséhez. Most mi rosszat mondott? Attila vesztére szintén beszáll a beszélgetésbe, pártját fogva a „bunkónak”. Vera előtt ezzel meg is van lobogtatva a vörös kendő. Patáival dobog egy kicsit, majd szarvait leszegve támadásba lendül. Már azt sem tudja mit beszél, csak mondja a magáét. Seri, aki végül is barátnői státuszban van, próbálja csitítani. Nagy kár lenne, ha így a játék végére kapna gutaütést. Gyakorlatilag már mindenki enyhe rémülettel tekint a lányra, aki mindenáron reszelt sajtot szeretne. Attila végezetül megjegyzi, hogy vigyázniuk kellene, mert lakótársnőjük a mostani lelkiállapotában bármikor rájuk gyújthatja a házat, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan ő szeretné. Ez azért komoly prejudikáció, kizárt, hogy Vera ilyet tenne, senki ne aggódjon! A szerkesztők már hetekkel ezelőtt eldugtak minden gyufát a házban…

A reszelőt egyébként Csaba megtalálta. Verától 13 centiméterre a konyhaszekrényben.

 

Titokzatos erők állnak Vera és a reszelt sajt közé

Vera egy sajtreszelő segítségével üzent a nézőknek. Ha párbajra kell mennem két lehetőségetek van: vagy visszaszavaztok és akkor mehet a műsor tovább, vagy ha ki kell jönnöm innen, hát én majd megmutatom odakint mi lesz, ha elszabadulok. Mi úgy döntöttünk még ma bemegyünk a helyi takarékszövetkezetbe és jelzálog alapú hitelért folyamodunk, hogy a megfelelő anyagi eszközeink rendelkezésre álljanak majd. Így talán elodázhatjuk még néhány napig Vera ámokfutását.

1793 Vera. Ide küldje mindenki az SMS-t, ha nem akar vele egy sötét sikátorban a hétvégén összefutni.

 

 

Gianni érkezik a Villába, kissé enyhítendő a zártosztályi hangulatot. Néhány percre el lehet felejteni a feszültséget, és élvezni, amint tanítja a bentieket a pizzakészítés fortélyaira.

 

 Gianni jókedvet vitt a Villába

 Attila szerint a pizza tészta, olyan mint egy női bugyi


Ha nap itt véget érne, akkor mindenki a plüssmacijával álmodhatna. Csakhogy hátra van még az őrület, a főszereplőt ezúttal már nem is említjük, tessék kitalálni.  

 

Vera még Seherezádénak is nekiment

Attila félti Seherezádét Verától?

Végül pedig megtörténik a kihívás. Mint már az elején elmondtuk Attila-Vera párbaj lesz, ami garantáltan izgalmas összecsapásnak ígérkezik. Nagy kár, hogy olyan kicsi az RTL stúdiója, mert egy Fradi pálya lelátóját biztosan meg lehetne tölteni a kíváncsiakkal, akik szeretnék élőben látni, amint jó eséllyel kitör majd a botrány. Eljött a pillanat, aminek a feszültségét már nehéz lesz überelni. A fanatikus rajongók most aztán szintén összecsaphatnak. Előre borítékolható, hogy az egyik legjobban jövedelmező párbaj lesz majd a csatorna számára.

 

Attila: Remélem jól döntök és visszajövök a Párbajról


Update: Cristofel máris lenyilatkozta, hogy bár igyekszik majd tartani a száját Vera szexvideójával kapcsolatban, de mindent meg fog tenni, hogy idegileg kikészítse, ha nyerne a párbajon. Ennél jobban már nehéz lesz.

Mindenkinek borsot fogok törni az orra alá. Lisztet teszek a hajszárítóba, és pirospaprikával kenek majd be mindent, de ezek csak a legapróbb trükkjeim, sok gonosz kis meglepetéssel készülök. Természetesen a kinti történésekről tartom a szám, de megtalálom a módját annak, hogy Verát anélkül is kikészítsem, hogy elárulnék bármit is a szexvideójáról.




A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés