Claudió mostanában nem sokat hallatott magáról. Ezelőtt azzal hívta fel szerény személyére a figyelmet, az enyhén biztosan defektes srác, hogy Gergő megjelenésekor harsány trombitaszó kíséretében először szakított Seherezádével, majd egy általa alapított Facebook oldalon különböző leleplező információkat ígért volt kedveséről.

Seherezádé titkos fotói

Azután a vérig sértet olasz amilyen hírtelen feltűnt, olyan gyorsan le is lépett. Vagy megkapta valahonnan az ellentételezést a hallgatásáért, vagy részéről aktualitását vesztette a dolog. Már akkor sem volt világos, hogy rendelkezik-e valódi titkos információkkal, vagy csupán az előre megbeszéltek szerint próbálja kicsit volt barátnője ismertségét emelni. Az tény viszont, hogy Seri holmijának nagy részét tényleg hazaküldte már. De egy lábasjószágról, a közös kiskutyáról elfeledkezett. Most Attila ajánlkozott fel, hogy segít az elorozott eb visszaszerzésében. Mégse szálljon szembe egyedül a törékeny lány az elvakult taljánnal. Gergő, akinek elméletben a tiszte lenne, hogy takarítson össze maga után, nem nyilatkozott az ügyben. Seri viszont már indulna is, amint lehet és örül, hogy Attila is elkíséri.

Úgysem látta még Rómát, ha megszereztük a kutyust, teszünk egy nagy kört, megmutatok neki mindent, amit érdemes ott megnézni.

Attila és Seherezádé már a Villában töltött utolsó időszakban is elkezdtek összemelegedni, sőt egyes videók már az esetleges szerelemről is tanúskodtak. Ha másra nem hát arra jó lesz az utazás, hogy tisztázódjon lehet-e valami a két döntős között a kinti életben is.

Még lefutom a kötelező köröket a médiánál, pihenek egy nagyot, meglátogatom a családom, és elkezdek gondolkodni a folytatáson. Sok tervem van, de még semmi sem konkrét. Annyi biztos, hogy Seherezádéval elutazunk Rómába. Mivel engem is várt kint Artúr Bandi, így át tudom érezni, hogy Serinek mennyire hiányozhat már Barbie. (ezek kutya nevek)


  Ezt bebuktad Kinga, Attila bevallja, hogy mit érez Seherezádé iránt

Seri is kezd beleszeretni Attilába?


Várjuk a folytatást. Vajon kiadja-e a sértett ex a túszul ejtett kutyust? És az izgalmas szabadítási kísérlet lesz-e pozitív hatással a szerelmi szálra?

Seherezádé eddigi legtöbbet megmutató kitárulkozásai

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

 Seherezádé elolvadt a medencében




Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát