Fotó: Both Gábor

.

VV Vera pornófilmje itt megnézhető:

http://valovilag.postr.hu/vv-vera-porno-filmje

A mai nap híre, hogy Annamari hajléktalan lett. Mivel a játék előtt egy utógondozóban lakott, ahol csak munkahellyel lehet bennmaradni, most hontalanná vált. Ideig, óráig a barátnőjénél húzza meg magát, addig ameddig egy megfelelő albérletet nem talál. Szegény lány meglehetősen értetlenül áll a nézők döntése előtt, főleg annak függvényében, hogy szembesült vetélytársnője múltjával.

Nehezen fogadom el, hogy Verácska ment vissza és nem én, főleg miután megtudtam, hogy pornófilm forgatásokon vett részt. Kicsit kellemetlenül érintett, hogy egy ri..ncra van szüksége a népnek, de elfogadom a döntést, és folytatom tovább az életemet. Szeretnék továbbra is a médián belül dolgozgatni. Ugyanakkor visszamennék dolgozni a vendéglátóiparba, mert az a nagy szenvedélyem, akárcsak a modellkedés.

A lány moat szembesült azzal is, hogy milyen sok támadás érte az örökbe adott gyermeke miatt.



Annamari első riportja a kiesése után

VV Annamari a gyerekéről mesél, és mindenkit felszólít, szálljanak le a témáról



Verával kapcsolatban egyébként bebizonyosodott hogy a feltevések a felnőttfilmes karrierjéről megállják a helyüket, a részletek a napi összefoglaló végén.

 

Attila újra felvette a bokszkesztyűt, amit előző nap a bebörtönzése miatti felháborodásában a sutba dobott. Bunyós Pinty az edző, hogy behozza az elvesztegetett időt dupla fokozatba kapcsol, záporoznak a pofonok a tanítvány padlót is fog. Az elégedett tréner az edzés megkoronázásaként ekkor helyet foglal tanítványán csak, hogy lelkesítse. Örömmel jelentjük, hogy Attila nem fulladt meg.

Az összeférhetetlen felajánlja Péternek, hogy ha összekerülnek a párharcban, akkor csak pötyögjenek. Minek verjék össze egymást feleslegesen? Hókuszpók persze kedélyesen helyesel, de később boldogan újságolja edzőjének, hogy mekkora madarat fogott magának.

Ho-ho –ho-hóó! Megérkezett a Télapó. A kertben le is ült kicsit, hogy megpihenjen. A műanyag Mikulást sorban mindenki meglátogatta és négyszemközt megbeszélték, ki mit szeretne a cipőjébe.  Fecó bár megfogadta, hogy ezúttal nem teszi, de természetesen mégis sírva fakadt.  Amióta macsószakállat növesztett még szürrealisztikusabb a folyamatos pityergése. Veronika kifejezetten figyelmeztette a puttonyos öregurat, hogy neki még csak eszébe sem jusson csokit hozni, mert már így is eléggé jó húsiban van. Kinga viszont két nap alatt elfelejtette, hogy mennyire recsegett alatta a mérleg, mert ő meg kifejezetten efféle kalóriabombákra vágyik.

Jó napot, told meg a csónakot! - érkezik meg laza Attila és leadja rendelését: minél drágább ajándékokat kér, parfüm, óra, plazmatévé bármi jöhet, lényeg az, hogy virgácsra nem tart igényt, mert abból már eddig is túl sokat kapott. Meg hozhatnál még pár sört is öreg! Vágja hátba végül a megrökönyödött vendéget. Peti elismerte a Télapónak, hogy nem volt túl jó gyerek mostanában ezért csak virgácsot és pár új nőt kér a Villába, mert a bentieket már lelakta.

A Mikulás elképedve hallgatja a lakók kéréseit

Annamari ekkor még reménykedik a továbbjutásban, bár mint mondja tart tőle, hogy egy olyan nőszemély, mint Vera esetleg kint hagyja. Ellenfele sem éppen Buddha nyugalommal várja az estét.  Ezért, hogy elterelje baljós gondolatait Kingának próbál meg taktikai tanácsokat adni, arra az időre, ha ő már esetleg kintről szagolja az ibolyát. Szerinte Péterben nem lehet bízni és persze Attilában sem, sorra ki fogják pöccinteni a mellettük álló embereket, Fecót pedig jobb híján majd Csabát támadja hátba. Kinga tátott szájjal hallgatja az elemzéseket, bár véleménye szerint Verának nincs ki a négy kereke. A két párbajozó szokás szerint megírja az atombombát, vagyis a titkos levelet, amit majd este felolvasnak a bentiek egymásnak.

Készülődés a párbajra

Annamari Csabának köszöni, hogy megismerte, mert egy kincs a számára. Teljesen felzaklatta a csodapasi, nem tudja, mi ez az érzés, de jó nagyon. Péternél a csajok szavatossága egy hónap, használja, majd eldobja őket, tulajdonképpen guminőként tekint rájuk.

Vera szintén Petiről oszt meg titkokat. Amikor együtt aludtak a plafonon pislákoló fényeket elnevezték és ez a férfiállat úgy szorította magához, mint egy ajándékot. Szavaival elkápráztatta, olyat is mondott neki, hogy bárányként tekint rá a farkasok között. (Az nem derült ki, hogy ezt a szagára vagy a szőrzetére értette. Szerk.)

A párbaj ugye lezárult, Vera tért vissza. A többség megpróbál nem hányni. De az arckifejezésük elárulja, hogy most már nagyon elegük van a nézői szavazásokból. Vera szerint Annamari nagyon flegma volt és folyamatosan minden mondatával szapulta őt.

Verát utálkozva fogadták

Az este megkoronázásaként felolvassák a leveleket. Csaba szinte elalél Annamari bújtatott szerelmi vallomásától, számára ez egy pozitív visszaigazolás, hogy személyiségének megnyilvánulása a megfelelő irányba halad. Péter már korántsem örül annyira, hogy minden levél róla szól. Mint mondja, már gyomorgörcse van, ha sor kerül erre a rituáléra, mert szinte biztos, hogy magyarázkodnia kell a tartalom miatt. Igen, hát ez van, ha az ember fia igazat csak akkor mond, ha megbotlik a nyelve.

B*zd meg, én besz*rok!- nyög fel, amikor meghallja, hogy Vera levelének is ő a fő témája. Veronikának elkerekedik a szeme. Veled is elnevezte a fényeket? Ez nagyon cuki, Petike! Ez tényleg egy rémálom, kiderül, hogy Hókuszpók teljesen ugyanolyan szöveggel kábította a két lányt. Mit tehetett volna, ő egy romantikus alkat, a két lány meg tök egyforma még a szaguk is nem csak a nevük.  Mit csináljak, ha kétszer ugyanaz jutott az eszembe? Veronika sommásan nyugtázza a történteket: Ez sz*r ügy, ezért vagy ganajtúró!


Péter nagyon, de nagyon megszívja


Kicsit később Gergő kimegy az udvarra a raktárhoz, ahol egy megszólalásig Annamarira hajazó bábú áll. Az alfahím lábai egy pillanatra megroggyannak annyira megijed. Tényleg van is mitől, mert a Péntek 13 legkeményebb szériáit idéző módon bukkant fel zombi-Annamari a semmiből, éppen csak kicsivel azután, hogy végre megszabadultak tőle. Persze a baba azért tért be egy kis búcsúbulira, hogy a játékosok feloldhassák a traumát, amit az eredeti példány elvesztése okozott. Ha már ott van, becipelik nagy röhögések közepette. Attilát annyira felizgatja a tökéletes másolat, hogy elveszíti az önkontrolt és öleli, csókolja a védekezésre képtelen Annamarit.  Végül mindenki a maga módjáén el is búcsúzik a babától. Kinga Seherezádéra árulkodik, Gergő szerint jobb ez így, mert esélye úgy is csak annyi volt, mint szexepilje. Attila szomorú a kiesése miatt, vagy inkább azért, mert az eszelős, idióta kígyót nem volt képes kint hagyni. Seherezádé görögdinnye nagyságú könnycseppeket hullat ”barátnője” elvesztése miatt. Már most nagyon hiányzik neki és szívesebben maradna kint ő is, mint ezzel a sok hamis emberrel legyen odabent. A baba megértően bólogat, tudja ő, hogy milyen nehéz ez. Szegény Seherezádé, nem elég, hogy eddig egyetlen férfival volt csak intim kapcsolata, most meg a legjobb barátnőjét is elveszítette. Kemény ez az élet.

Gergő nagyon megijed Annamari babától, Attila viszont felizgul tőle

Vera mivel bent maradt nem kellett szembesülnie vele, hogy egyre nagyobb nyilvánosságot kap a pornófilmes botránya. Kovi, aki már csak tudja, hogy mit beszél, elmondta, hogy megtekintette az ominózus képeket és ott egyértelműen felismerte a helyszínt. Szerinte azok a képeken szereplő cég irodájában készültek. Tehát szó sincsen valamiféle házi videóról. Ott bizony kőkemény pornó casting volt. Véleménye szerint sajnos Vera annyira nem felelt meg külsőleg az ilyen típusú filmekhez, hogy esélye nem sok lehetett. Így a férfinedűvel teleborított arcáról készült képeket teljesen feleslegesen vállalta be.

A Brillbabes cég által fémjelzett alkotást, már állítólag lejátszotta az egyik tematikus csatorna, de eddig nem került fel a netre, pedig már minden bulvárlap kőrözi őket. Magunk is reggelente félórát szörfölünk, hátha mi leszünk a szerencsések aki elsőként szembesülhetnek az alkotással. A Brillbabes honlapját magyar IP címről nem lehet elérni, bár ettől még nem lenne nehéz felderíteni a tartalmát. A cég feltehetően igyekszik altatni az anyagot, amíg a főszereplő kikerül, hogy minnél nagyobb durranás legyen belőle.

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

VV Vera fiatalkori képei (ekkor tájt próbálkozhatott a pornóval is)

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a p*rnózásról


Kapcsolódó cikk:

P*rnófilmben szerepelt VV Vera

Pornózni állt Alekosz Brigittája
 

Mint ismeretes VV Vera, Sheila néven készített egy felnőttfilmet, aminek jelenleg csak a képkockái lelhetőek fel. Azokból viszont egyértelműen látszik, hogy a hölgy meglehetősen komolyan gondolta a dolgot és, hogy érzékeny lelkületét pillanatnyilag félretéve igenis képes volt teljesen másra koncentrálni.

 

A lányok a zuhany alatt kecsesek és vékonyak

Látványos meztelen testek

A vizes idomok

Még mindig meztelenül, de már meghízva

 


A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem. A cikk megosztásáért pedig külön köszönet jár. Kommentelni a cikk alatti Facebook dobozban is lehet. Várjuk a hozzászólásokat!



Videó ajánló:

VV5 Online közvetítés

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Exkluzív: nehezen bírják szex nélkül a Villalakók

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából 

Seherezádé és Veronika meztelen CKM fotózása 1

Seherezádé és Veronika meztelen CKM fotózása 2

Péter az ágyban kényeztette Veronikát

VV Vera fiatalkori képein meglepően jól néz ki

Attila egy banán segítségével örömet szerez a hölgyeknek

Seherezádéra rátörtek a buja vágyak

Ezt a videót is betiltják hamarosan?

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a p*rnózásról

14 test a zuhany alatt

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+)

Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Mutasd a popsid Dya!

Seherezádé titkos fotói

A lányok a zuhany alatt