Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szandika fél nap alatt behálózta Attilát, VV Zsuzsi újságírót vert

Annyi ma a téma, hogy nem győzzük végigvenni mindet: bár a nap fő attrakciója a visszatérő Őszandikasága volt, aki egyből megtisztelte Attilát némi untyulipuntyulival, az újságírót verő VV Zsuzsi és a szvingerklubokkal baráti kapcsolatba kerülő Eszter mellett sem mehetünk el szó nélkül.

Haladjunk hát szépen sorjában! Hullott a hó és hózott, a sok villalakó meg (po)fázott. Ennek örömére a műsorszerkesztők kitalálták, hogy a harmadik osztályos tornaórákat idéző havas sorversennyel indítják a szórakoztató eseménysort. Meg kell hagyni, mindenki jól érezte magát, kivéve az egy szem Kingát, aki még mindig gyomorgörcsbe oltott befositisszel várja, hogy vajon őt viszi-e ki az egyébként remekül szórakozó Seherezádé.

Ha már az Ezeregyéjszaka hősnőjéről beszélünk, fogadóórát tartott, avagy szokás szerint mindenkivel megbeszélte, kit lenne érdemes kihívnia. Attila Kingát és Ferencet hívná ki Seherezádé helyében. Fecó önmagát és Kingát javasolta, de azt tippelte, hogy a szőkeség győztesen térne vissza vele szemben. Vera a dumagépet látta a leggyengébbnek, de Csabát is gyengének gondolja. Csaba Kingát tartaná ésszerű választásnak, de ő is Fecót ítélte a legesélytelenebbnek vele szemben. A rettegő Kinga szerint Fecóval szemben van esélye a táncoslánynak. Seherezádé meghányta-vetette a hallottakat, és arra szomorú következtetésre jutott, hogy azt szűrte le, hogy Kingát erősebbnek tartják nála, ennek pedig nem nagyon örült.

Fecó lehet Seherezádé ellenfele? (Csak el ne sírja magát!)

A visszatérő Olivér-Ildi-Szandika-Gombi négyesfogat egyből feldobta a bentlakók hangulatát. Lehet, hogy ebben szerepet játszott a hektoliternyi elfogyasztott alkohol, de hát nem vagyunk mi olyan gonoszak, hogy ezt feltételeznénk. Szandika Attilával flörtölgetett, Gombi pedig rástartolt Seherezádéra. Szandikánál azonban hamar elszakadt a cérna, miután lenge öltözéke miatt Csabáék rögtön arról fantáziáltak, hogy tennék magukévá. Egyből elmúlt azonban a mérge, amikor megtudta, miről is beszélnek.

Olivérék visszatértek, mindenki kiütötte magát

Lehet, Csaba hormonai megállíthatatlanokká váltak, mert az este folyamán végül Kinga csókolgatásánál kötött ki. Lefekvés előtt felosztották egymás közt a fekhelyeket az exlakók az újakkal, így került Olivér Vera ágyába, Szandika Attiláéba, Gombi pedig Seherezádé mellé. A sírós fodrászfiú az ágyban sem adta fel a megcélzott szőke oltogatását, amit csak Olivér bélgázai zavartak meg. Szandika sem tétlenkedett sokáig: hamarabb hódította meg Attilát, mint az a furcsa bajszos figura Lengyelországot.

Szandika kényeztet, Attila meg élvezi

Az ember csak kapkodja a fejét, ha mindent meg akar tudni a mai nap eseményeiről. Olyan ez, mint az ismert dalban, here’s a VV, there’s a VV, everywhere’s a VV… Lényeg a lényeg, nem mehetünk el amellett sem, hogy a ValóVilág előző szériájában szereplő Zsuzsi újra reflektorfénybe került, mivel ismét kijött belőle a Norman Bates: konkrétan véresre verte a Blikk egyik újságíróját.

Az újság megírja, hogy megverték újságíróját - videóriport

Brutális videó: véresre vert újságíró, őrjöngő Zsuzsi

Persze mindannyian emlékszünk, hogy annak idején hasonló okokból zárták ki a játékból, de ez lazán übereli a régi történetet.

Zsuzsi sérelmezte a róla megjelent cikket, és kedd délutánra találkozót beszélt meg a Blikk újságírójával – mert képesek voltak megírni róla azt, amit elmondott nekik: Szandikával együtt dolgozva havi félmilliós árcédulát tapaszt a testére. A találkozó nem úgy alakult, ahogy azt civilizált kultúrákban megszokhattuk volna: az egykori VV-s telefonjával (néhány szemtanú szerint a pénztárcájával) szájon vágta az újságírót, aki vérző szájjal a földre került, hogy ezek után fájdalmas rúgásokat kapjon.

Most jön a legjobb rész: a verekedő lány barátnője videóra vette az eseményt, majd feltöltötte Facebookra. A videót ki más lájkolta volna, mint…: VV Éva.

VV Éva ismét őrjöng, mert nem engedik vissza

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat

Éva részegen titkokat fecseg ki Dopemannak (Alekosz egy buzi, stb.)

VV Eszter sem tűnt még el a színről: emlékszünk még swingerklubos élménybeszámolójára? A szende arcú ügyvédnőnek probléma nélkül belefér az imidzsébe, hogy nyíltan beszéljen róla, hogyan elégítette ki egy harmadik fél orálisan párját a szeme előtt és beleegyezésével.Eszter még decemberben mesélte el villatársainak kaladjait a lenti budaörsi swingerklubban. Ez állítólag részéről kimerült abban, hogy gyönyörködött a történtekben. Most további szaftos részletek kerültek nyilvánosságra, az ügyvédnő ugyanis interjút adott élményeiről.

Ebbe a swingerklubba járt VV Eszter

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Másfajta szaft: Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eszter bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából

Holnap kiválasztás, kíváncsian várjuk, kit hív ki Seherezádé. Reméljük, nem keveri össze választottját az étolajjal, bár azt megnéznénk, ha az előző széria egyik játékosát hívná ki csak a poén kedvéért.

Elnézést kérünk a tegnapi Facebook-sötétségért, lehet, valaki kihúzta a villanykapcsolót Zuckerberg házában. Ma már remélhetőleg nem lesz szükség "zseblámpára" a kommentek elolvasásához. :)

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Liliu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

VV5 Online közvetítés

19 Tovább

VV Éva ismét őrjöng, mert nem engedik vissza

Ma mondhatni több dolog történt a Villán kívül, mint benne, ami azért sem baj, mert a mindenre figyelő szerkesztők ismét úgy próbálják felpörgetni a hangulatot, hogy korábbi játékosokat küldenek be a jelenlegi versenyzők közé. Most az előző széria játékosai közül válogattak. Természetesen a szerződésszegő Alekosz nem jött szóba, de hát voltak ott bőven egyéb izgalmas figurák. VV Éva nem maradt fenn a rostán, ezt pedig, talán sejthetjük, nem vette jó néven. Jaj neked, RTL Klub!

Már csak húsz nap van hátra a VV5-ből, ez pedig már a nézőkön, játékosokon, a műsorvezetőkön és a csatornán is meglátszik. Hat, csöppet leamortizálódott figurával, akik a várakozásokkal ellentétben talán mégsem marják egymást eléggé, bizony nehéz izgalmas műsort csinálni. Nosza rajta, üssük fel A VV-Játékosok Nagy Könyvét!

Hmm… igen, Sz betű, egyből itt is van maga SzSzSz, avagy Széles Szájú Szandika, mindenki kedvence, aki a szexiparból jött, látott és visszament, de úgy, hogy ezt még Jean Reno is megirigyelné. Izgatottan várjuk, ahogy rámászik Attilára. Lesz itt még szemkikaparás dögivel!

Lapozzunk át az O betűhöz, és megtaláljuk VV Olivért, a Cool TV aktuális műsorvezetőjét, azt, akiből pont párbaja előtt robbantak ki emo hajlamai, de viszont legalább profi módon irányítgatta a később győztesként, még később „férjként”, még később összeesküvőként a TV2-re távozó Alekoszt. Ha most is olyan csínytevésekkel fog előállni, mint annak idején, sok panaszunk nem lehet.

Olivér beköltözését előre tudják?

Olivért megcsalta és elhagyta Enikő

A G betűnél Gombi bukkan elő, akiről ennyi idő után nem tudjuk nem azt hinni, hogy nem egy radioaktív gomba által megharapott szuperhős. Ő egyből meg is ragadta az alkalmat, hogy a kiválasztott lépésébe nyálfolyós lépéseket tegyen. Lehet, túl sokat nézte a Mátrix-filmeket vagy csak bejön neki Keanu Reeves. Esetleg a szőkékre bukik?

Negyedik és utolsó figuránk VV Ildi, aki Alekosz jelenléte nélkül bizonyára nem lesz annyira szórakoztató, úgyhogy őt most ne is részletezzük. Adott nekünk ugyanis még valaki, aki bizony nagyon vissza akart menni, de az RTL másképp gondolta.

Véres párbaj: RTL-es segítséggel nyert Éva?

Bizony, mérgező egy mákony a Villa-lét, aki egyszer belekóstol, nemigen akar lemondani róla. Ha másra nem is, Baukó Évára mindenképpen igaz ez az állítás, aki ismét elkapta a tombolitiszt.

„Már ősszel szóltak, hogy én leszek az egyik beköltöző, három hete pedig felhívott egy szerkesztő, hogy hamarosan költöznöm kell. Úgy tudom, amiatt nem mehettem most, mert a BeleValóban – szerkesztői utasítás ellenére – beszéltem Vera nővérének a pornós sztoriról […] Egész héten vártam, hogy hívjanak, aztán csütörtökön megtudtam, hogy nem mehetek. Sírógörcsöt kaptam, alig tudtam abbahagyni. Minden vágyam az volt, hogy visszaköltözhessek. Erre beküldnek helyettem egy Tordas Ildit! Hát nem fogom tovább tartani a számat, elegem van! Úgy érzem, mintha üldöznének, pedig én szállítottam a nézettséget a Való Világnak. Azt hiszik, hogy megbízhatatlan alkoholista vagyok, amiből elegem van […] Még megbánják, hogy mellőznek!”

Lám, lám, a Vera-féle pornófilm hullámai még mindig nem haltak el, meneküljön, ki merre lát, ha nem akar… ööö… vizes lenni.

>>>VV Vera pornófilmje<<<

Azért valahol az RTL-t is meg lehet érteni, elvégre egy élő szegmensekkel tarkított adásba igencsak kockázatos lenne beengedni a kissé leépült szöszit. Rizikófaktorként élik meg jelenlétét, akár csak azért, mert a játékosokkal közölhet mindenféle finomságot (a többiek nem?), másrészt meg nemrég a BeleValóban jól kiakasztotta a műsor szerkesztőit.

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat

Éva részegen titkokat fecseg ki Dopemannak (Alekosz egy buzi, stb.)

„Sajnáljuk, hogy Éva így érez, nincs letiltva az RTL Klub képernyőjéről, pusztán arról van szó, hogy jelen esetben nem vállaljuk fel a szerepeltetésével járó rizikót. Legutóbbi belevalós viselkedése után döntöttünk úgy, most nem költözhet be. Szemmel láthatóan nem volt józan, és bár soha nem szándékosan okoz botrányt, mégis sikerül neki. Nem kockáztathatjuk a játék jelen szakaszában, hogy esetleg külső információt oszt meg a szereplôkkel. Amennyiben úrrá lesz a problémáján, nyitottak vagyunk a további együttműködésre” – nyilatkozott a műsor főszerkesztője.

---

Ma vége tért a főzőversenyünk, a végére Fecónak jutott a megtiszteltetés, hogy berobbanhat a konyhába. Legalább így nem kellett arra várnia, hogy mások elkészítsék az ételt: Vera asszisztenciájával villámsebesen roboghattak végig a recepteken.

Gúny ide vagy oda, Fecó bizony igencsak otthon érezte magát a konyhában, a vöröshagymát, a céklát, a zellert és még az étolajat is sikerült azonosítania. (Olyannyira, hogy a végén az egész főzőversenyt megnyeri.)

Fecó is kötényt öltött

Az első fogás zsenge borsóleves volt, amire még Attila Michelin-csillagát is megkapta: „Végre egy normális leves!” – hangzott a szűkszavú, de színvonalas kritika. Főételként „sertésjava szaftosan à la Angéla” következett, ami bár nem volt sóban gazdag, szintén elnyerte a műértő, éhes közönség tetszését. Ezek után esti program beszélgetés volt, a téma pedig a szegénység. Mily felemelő!

Kinga 10, Vera 10, Csaba 9, Seherezádé 10, Attila 10 pontot adott, így Fecó a majdnem maximális 49 pontot kapta. Így a harmadik helyezett 42 ponttal Vera, a második helyezett 46 ponttal Seherezádé, az első pedig Fecó lett. Meg is kapta a legjobb villaszakácsnak járó kötényt. Kész csoda, de nem sírta el magát. Vagy mégis?

Sírással zárult Fecó vacsorája

Na de VV-éknél nem minden csupa játék és mese: Hókuszpók, illetve a kiválasztás ott lebegett a fejük fölött, ez volt a társalgások fő témája: ki kire rak, mi, merre, mennyi?

Attila szokás szerint kavart, kavart és kavart, hogy a kiválasztás a kedve szerint alakuljon: e ponton ez annyit jelent, hogy bárki menjen ki, aki 1) nem Attila nevű és 2) nem hívna ki egy Attila nevű, szimpatikus fickót. Meg akarta tudni Verától, hogy kire rakja a jelet. Attól félt, hogy döntetlen lesz, vagy az Ő jelével kapja meg a zöld kendőt Kinga. Vera Csabára akarta rakni a jelet, de meggyőzhető volt arról, hogy Kingára tegye. Attila nem akart Kingának segíteni, hogy nehogy Ő legyen a kihívó, de a jelét rátenné, mert nagyon dühös rá amiért hazugnak titulálta

Kinga reggel Csabának panaszkodott, hogy Attila milyen butaságokat mondott róla: “Azért barátkozik Csabával, mert Ő nyeri a fődíjat!”

Attila a kiválasztás előtt persze beszélni akart Kingával is. Meg akarta tudni, hogy biztos Sherire teszi-e egyrészt. Másrészt meg akarta mondani neki, hogy rá akarta rakni a jelet…de egy napnál tovább nem tud rá haragudni, így mégis Fecóra tette.

A kiválasztás után Attila annak örült, hogy nem kellett nekidöntenie. Seherezádé elvonult gondolkodni, de Attila már ment is utána érdeklődni. Természetesen az érdekelte, hogy kit visz ki. “Tudsz olyat választani, akiért kortesbeszédet mondok neked!” – mondta neki. Seherezádé azt mondta, hogy nem fog alibizni a kihívásnál.

Attila vigasztalta Seherezádét

Kinga természetesen már attól retteg, hogy kiviszi Seherezádé és nem tudja megvédeni magát majd a párbajon. Vajon ki dörzsölheti a tenyerét a nap végén?

>

14 Tovább

Seherezádé veszélybe került

 

 

Seri megkapta a lehetőséget, hogy leszámoljon egykori barátnőjével. De előtte még egy másik csirkével is végeznie kellett.

Igen, Seherezádéra került a sor, hogy megfogja a fakanalat. Életében immár másodszor. Erre először akkor volt szüksége, amikor a nagy rohanásban nem találta a cipőkanalat és kecses lábait ezzel a furcsa konyhai eszközzel kellett csodás topánkáinak egyikébe beletuszkolnia. Akkor Claudió három napos örömünnepet tartott a jeles esemény alkalmából és remélte, hogy legközelebb már egy kis grízgaluska is kikerülhet a bájos táncoslány kezei közül.

 

Attila kukta kíséretében az újgenerációs háziasszonyok prototípusa megérkezik a raktárba és elmélyülten tanulmányozni kezdi az ismeretlen összetevők bonyolult listáját. A zellert céklaként azonosító hölgy szerint ez a zöldség rendkívül ronda. Gyakorlatilag egyetlen konyhai növényt sem ismer fel, így ha a kukta nem segít neki, már az elején dugájába dől és a széklábat kezdi el pucolni a répa helyett.  Igaz, azt is illik megemlíteni, hogy a tortához való kristálycukrot elsőre kiválasztja. Sajnos utána viszont citromlére is szükség lenne és az étolaj ilyetén felhasználása sok érdekes ízkombináció kialakulására nem adna alkalmat. Oké, persze nem lehet mindenki egy konyhatündér. Seherezádé nyilván étteremben vacsorázik egy fárasztó nap végén. Nem is lehet elvárni, hogy több órás rúdon való csúszkálás után még elinduljon a Tescóba és az akciós termékek közül válogassa ki a fagyasztott csirkeszárnyat. Ettől függetlenül erősen kíváncsiak lettünk volna a képernyő előtt ülő háziasszonyok reakcióira, amikor a szőke gyöngyszem hosszú körmeivel turkálja a zöldségeket és azon filozofál, hogy ugyan melyik lehet a petrezselyemgyökér. Anyád mivel etetett téged, vagy ki voltál tiltva gyerekkorodban a konyhából?!- ordít fel Klári néni a képernyő előtt és csalódottan nyom egy diszlájkot a Facebookon.

A töltött csirke és a többi remek étel végül el is készül. Olyan apróságok hátráltatják csak kissé a folyamatot, mint az, hogy a szárnyast 40 fokon süti a takarékos szakács. Sebaj, idő van bőven, Fecó meg úgy is mindig éhes, tanul legalább egy kis türelmet. Ha valaki nem látta volna ezt a páratlan kis előadást, akkor a világ minden kincséért sem hagyja ki.

 

A rúdtáncos főzni készül

Attila: Seri megfogod a répámat?

Eljött a kiválasztás. Ugyan ki lesz az akinek kiesése révén a győztes közelebb kerül a nyereményéhez, a csodás lakáshoz? Ja igen, azt hallottuk már, hogy a folyamatosan reklámozott fantasztikus ingatlanba legfeljebb a mókusok tudnának márciusban beköltözni? Legjobb esetben is nyárra lesz kész a kacsalábon forgó prolikastély, amelynek ablakai talán éppen a felüljáróra néznek majd. Attila, aki állítólag hajléktalanná vált úgy látszik, még egy esetleges győzelemmel sem tudná a lakáshelyzetét megnyugtatóan rendezni. Hacsak a csatorna rá nem kap a kínálkozó lehetőségre és meg nem toldja még két hónappal a benntartózkodást. Adva van az ötlet: Attila, Kinga hasonmást, vagy rabszolganőt keres…

A kiválasztás olajozottan ment. Semmi különösebb meglepetés nem történt. Vera és Csaba már bebetonozódott a végére, Fecó pedig talán a következő körben eshet majd ki Attila ellenében. Így a két szőke lány közül kellelt választani. Seherezádé  végül eggyel több koronggal kiválasztott lett.

Seherezádé kétségbeesetten fogadta a kiválasztását

Bár van három napja a gondolkodásra, de Kinga nagy valószínűséggel ismét párbajozni kényszerül. Most viszont korán sem lesz olyan könnyű dolga, mint a közutálatnak örvendő Peti esetében. A két plázaszökevény leendő párbaja egy dolgot biztosan megmutat majd, mégpedig azt, hogy a nézők a folyamatos hisztigörcsöket, vagy a szamárbőgéshez hasonlatos „nevetést” szeretnék a továbbiakban élvezni.

Seherezádé kísérteties röhögése

 

Kinga és Attila barátsága végleg megroppanni látszik. Arra van még mondjuk esély, hogy a kihívás után a nyugalom szobra ismét heves érzelmeket kezd majd táplálni az összeférhetetlen irányába, de tudjuk, hogy ez csak amolyan porhintés. A lényeg az, hogy Kinguci számára valószínűleg véget ér a játék.

Tovább bimbózik Vera és Attila szerelme

Végleg véget ért Kinga és Attila barátsága?

Ezekben az igen hideg napokban nézzük meg minként vészelik át a lányok a fagyokat, miközben megmutatják, mit is láthatnánk, ha röntgen szemeink lennének:

Meztelenkedés télvíz idején18+

.

.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Liliu: Szop*atok le mind!

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

VV5 Online közvetítés

33 Tovább

Kinga pánikbeteg mégis szerepelhet

 

 

 

Mondjuk túl nagy meglepetést nem okozott senkinek, hogy szegény Kingának egykoron komoly idegi betegsége volt. Régóta kísérteties hasonlatosságot mutat az előző rész VV Évájával. Ő szintén nem a legstabilabb versenyző volt, annyira nem, hogy még néhány nyugtatót is szeretett volna becsempészni a bugyijában, amit a szemfüles őrök viszont kiszúrtak. A gyógyszerek kínzó hiányának következményeit, akkor mindnyájan nyomon követhettük.

Kinga 18 évesen szintén olyan súlyos állapotba került, aminek okán már az öngyilkosságot is fontolgatta. A súlyos pánikbetegségből éppen csak, hogy kigyógyult lányt egyetlen egy szakember sem javasolta volna egy ilyen típusú játékba, ahol a bezártság és a komoly stressz miatt folyamatos a betegség kiújulásának veszélye. Ennek tükrében tökéletesen érthetőek a gyakori hiszti rohamok és a feszült viselkedés.

Amikor pánikbeteg voltam, anyukám mindig mellettem aludt. Úgy indult az egész, hogy elmentem futni, és mire hazaértem, 180 lett a vérnyomásom, és nem ment le. Nagyon rosszul voltam és szédültem. Elmentünk az ügyeletre, ahol csomó nyugtatót kaptam. Már a kocsiban elkezdett zsibbadni a kezem, és az anyukám teljesen rosszul volt, mert az infarktus jeleit produkáltam. Nagyon rossz volt, mert annyira rettegtem mindentől, azt hittem, hogy minden félórában meghalhatok. Akkor már azt érzed, hogy inkább öngyilkos leszel, csak ne érezd azt minden egyes nap, hogy meghalsz.

A fentiek ellenére Kingát tökéletesen alkalmasnak találták a játékra. Az elvégzett pszichológiai vizsgálaton a szakemberek nem látták akadályát a beköltözésének.

 

 Kinga legkomolyabb, félelmetes örjöngése

Attila reggel kellemetlen hírre ébred. Ő lesz a szakács és kuktájául Csabát kapja. Már megint egy kiszúrás az élettől. Igyekszik ő, amennyire lehet jópofát vágni a fiúhoz, de néha úgy rátör az utálat, hogy képtelen visszafogni magát. Csaba is érzi, hogy továbbra sem a szíve csücske az összeférhetetlennek, szíve szomorúságát maximum az enyhítheti, hogy messze még a játék vége és talán egyszer majd megváltozik irányában ez az érthetetlen viselkedés. Hosszas szervezés és egyeztetés után Attila lemondatja a kuktáját és felkéri Kingát, hogy vegye át a helyét. Mindenki örül, vagy legalábbis úgy tesz, mintha örülne.

 

Attila kellemetlen hírt kap, de feltalálja magát

A szokásos visszanézés sem maradhat el. Egy újabb filmet tekintenek meg a lakók, amiben egy olyan család mondja el a történetét, akiknek a tavalyi program segített felállni. Később ajándékot is kapnak tőlük egy jó adag disznótoros kóstolót. Fecó természetesen a kultikus úúúristen-nel nyugtázza a finom falatokat, amit aztán jó étvággyal el is fogyasztanak.

 

 Ajándék disznótoros ételek (hm éhes lettem...)

Kicsivel később Attila és kuktája bevásárolni indul. Kacsa lesz a vacsora, amit ajándékba kapnak egy prominens személyiségtől. Már nem is mondjuk, hogy ezek az erőltetett manírok inkább kínosak, mint pozitívak, de ajándék kacsának mi sem nézzük a fogá… a csőrét.

A szakács is köszöni szépen a szárnyast, de minek küldtek ekkorát? A kisebb túzok nagyságú jószágot el is kellene készíteni valamiben. Kingára vár a feladat, hogy a zöldségeket előkészítse. A gondoskodó partnere szoliszemüveggel kedveskedik, hogy megóvja a gyönyörű szemeket a káros hagyma gőzöktől. Igaz így kicsit olyan érzésünk van, mintha a Marsról lenne élő kapcsolásunk, de fő a fájdalommentes aprítás. A teljes biztonság kedvéért a kukta vizet tesz a szájába, ami szintén egy jó módszer állítólag.

Kinga szoliszemüvegben, vízzel a szájában pucolja a hagymát

Tökéletes a hatás. A nagy felismerés pedig ki is kívánkozik Attilából. A kézenfekvő megoldás ezentúl Kinga elhallgattatására, ha néhány kiló vöröshagymát szétszórnak az ágya körül. Onnantól kezdve teljes lesz a villanyugalom.

Az olajozott együttműködés ellenére a végeredmény csöppet ellentmondásosra sikerül. Az előétel még csak fogyasztható, annál is inkább, mert a többiek már csillagokat látnak az éhségtől. Az óriás kacsa viszont félig nyersen került feltálalásra. A finnyás vendégek a fűszert is sokallják a félig még mozgó baromfin.

 

A nyers étrendre érzéketlen társaság leszólja a finom kacsát

Kellene egy jó kampányfilm, amivel a nézői adakozókedvet megfelelően lehet turbózni. Mindenki megírja a saját szövegét, azután kamera elé állva elő is adja a buzdító beszédet.

 

 Így sikerültek a kampányfilmek



A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Liliu: Szop*atok le mind!

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

VV5 Online közvetítés

27 Tovább

Kiderült: így csalnak az online szavazáson



Hosszú ideje téma már, hogyan is lehet az, hogy az esténként kiirt online szavazáson, olykor enyhén szólva is fura eredmények születnek.  A két fő tábor, Attila és Csaba rajongói komoly kutatómunkát is végeztek, hogyan is lehetne összehangolt együttműködéssel kedvük szerint alakítani az eredményeket. Ehhez többnyire egy programot vesznek igénybe, amely automatikusan, megfelelő időközönként frissíti az oldalt és így újra és újra leadja ugyanazt a szavazatot. Természetesen a végeredménynek így már semmi köze nincsen a tényleges nézői véleményhez, de ez különösebben nem is érdekel senki. Tegnap kaptunk egy videót, amiben világosan látszik, hogy még ennyire körmönfont módszerek sem kellenek ahhoz, hogy valaki kijátssza a szavazórendszer „éberségét”. A furfangos user egy tökéletesen egyszerű ötlet segítségével úgy tűnik egymaga sikeresen képviseli a hazai teljes nézői akaratot. A videó megtekintése csak azon nézőknek ajánlott, akik utána nem szándékoznak hasonló módon tömegek helyett szavazni

A biztos módszer, ha csalni akarsz


Rövid összefoglaló:


Kinga és Attila részesült abban a szerencsében, hogy elhagyja a Villát és meglátogathat egy olyan családot, akik a múltkori adománygyűjtésből kapott javak segítségével fogtak gazdálkodásba. A megható jelenetekben is bővelkedő látogatás fénypontja mégiscsak az, amikor Kinga(!) Egy lapát segítségével harcot indít a disznóólban felhalmozódott párolgó halmok ellen.

Ezt soha nem hinnéd el: Kinga disznóólat takarít



A vacsoracsata következő párosának sincs könnyű dolga. Céklalevest terveznek főzni, de vajon mi módon lehetne megpucolni ezt a fránya zöldséget? Csaba és Seherezádé láthatólag kicsit elveszettek a tennivalók dzsungelében. Amikor végre a leves és a mézes retek, sült disznóval mégis elkészül a „hatás” nem is marad el.

Csabák megszenvedtek a konyhában



Már a lakóknak is furcsa, hogy ennyire veszekedés nélkül telnek el, a hétköznapok. A többség azt is döbbenettel vegyes belenyugvással veszi tudomásul, hogy Vera és Attila kapcsolata már lassan szövetségesi rangra emelkedik. Ezek még a végén kicsinálnak mindenkit, ha nekiindulnak. Kingának természetesen megvan a véleménye a dologról és ezt igyekszik is megosztani a többiekkel.

Eljött a világvége: Vera és Attila lassan egy pár lesznek

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Liliu: Szop*atok le mind!

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

VV5 Online közvetítés

33 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek