Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Verának orvosi segítségre van szüksége

 

Nem mi mondtuk, bár nem kell képzett elmegyógyásznak lenni, hogy valakiben felmerüljön a gyanú, hogy Veránk agyában valami nem teljesen stimmel. Szerencsére ezt már néhány kinti orvos felismerte és legalább felhívta a szerkesztők figyelmét, arra, hogy milyen komoly károkat szenvedhet a lány, ha nem kap időben gyógyszeres segítséget. Vera rajongóinak többsége azt gondolja, hogy a kialakult helyzet annak a következménye, hogy társai ellene fordultak. A szakember szerint elsősorban a bezártság az, ami felerősíti a lány bizonytalanságát és a folyamatos dühkitörései, illetve provokációi által kap pozitív megerősítést. Orvosi vélemény szerint ez már egyértelműen klinikai eset.

Mindenképpen szakember segítségére lenne szüksége, s az sem kizárt, hogy gyógyszereket is kellene szednie, hogy visszataláljon régi önmagához, s visszatérjen a valóságba. Azzal, hogy teljesen elvágják őket a külvilágtól, kamerák kereszttüzében kell élniük, elvesztik a való életben kialakult kapaszkodóikat, amelytől egyébként meg tudnának nyugodni, így fokozódik a stressz. Vera ingadozó érzelmi állapota pedig ezt valószínűleg nem tudja elviselni. Beláthatatlan következményekkel járhat, ha ez a lány vesztesen kerül ki a villából, s azt látja, mindenki az ő múltján csámcsog.

>>VV Vera pornófilmje<<

Sajnos a Villa szakembere ezt egyáltalán nem így látja, talán azért sem, mert akkor felmerülne a kérdés, hogy miként is jutottak idáig, hogy egy játékos mentális problémáit felhasználva növelték a nézettséget.

A vak is látta már jó ideje,hogy kb. a bokszmeccs óta valami megzakkant az érzékenylelkűben. Nem kizárt, hogy ott és akkor tudomást szerzett róla, hogy kiszivárgott a castingfilmje és mindent egy lapra téve fel, búcsúzóul őrjöngésbe fogott. A rajongók ezt tévesen erőnek és kezdeményezésnek élték meg, és így játékban tartották az egyre jobban megvaduló Verát.

Tegnap este a kiválasztáson viszont Attila párbajra hívta ki, ami szinte törvényszerű volt. Ezúttal az egyik legerősebb játékos ellen kellene győzedelmeskednie és ha ez nem sikerül akkor már este tudomást szerez majd a kinti viszonyokról. Őszintén reméljük, hogy azok a szakemberek, akik szerint semmiféle pszichiátriai rendellenességben nem szenved, legalább készenlétben állnak, ha mégis valami baj történne.

 

 Attila Verát hívta Párbajra

Verát zavarja Attila létezése

 

 

Seherezádé még mindig erősen nehezményezi, hogy Fecó kissé túlságosan előtérbe helyezte viccelődését Kinga túlsúlyával. Attila is unja már a Kinga témát, és különben is a lány még mindig megdobogtatja a szívének érző részét, ezért Serinek ideje lenne magába szállnia.

 

Attila és Seherezádé összekapott Kingán

A lehetséges párbajellenfelek titkos levélben próbálják meg másra terelni Attila figyelmét. Széles a választék, egyedül Fecó érezheti biztonságban magát. Seherezádé komolyan számolhat, hogy kihívott lesz, mert jellel illette a kiválasztottat, aki nem is tagadja mennyire szíven ütötte a tett. Vera mintha kicsit ideges lenne. Az első lehetséges alkalommal felpattan, mint akinek erős paprikát toltak az alfelébe és ehhez mért intenzitással mondja is a magáét. Attila szerint Vera fél a párbajtól és igyekszik már jó előre áldozatként beállítani magát.

 

 

A nap másik komoly eseménye az, hogy Vera reszelt sajtra vágyik. Viszont valamilyen titkos kormányügynökök a szükséges reszelőt eltüntették. Az éhes hölgy gyanakodva vonja Csabát kérdőre mit is tud az illékony konyhai eszközről. Csaba bár a rendőri erők felé orientálódott, de eddig még ilyen komoly titkokat nem bíztak rá. Sajnos nem tud felvilágosítást adni, ezzel viszont kihívja a bulldogképű haragját, aki szerint ez egy bunkóság. Csabi hápog, mert egyszerű elméje hirtelen kevésnek találja az inputot, az összefüggések felfedezéséhez. Most mi rosszat mondott? Attila vesztére szintén beszáll a beszélgetésbe, pártját fogva a „bunkónak”. Vera előtt ezzel meg is van lobogtatva a vörös kendő. Patáival dobog egy kicsit, majd szarvait leszegve támadásba lendül. Már azt sem tudja mit beszél, csak mondja a magáét. Seri, aki végül is barátnői státuszban van, próbálja csitítani. Nagy kár lenne, ha így a játék végére kapna gutaütést. Gyakorlatilag már mindenki enyhe rémülettel tekint a lányra, aki mindenáron reszelt sajtot szeretne. Attila végezetül megjegyzi, hogy vigyázniuk kellene, mert lakótársnőjük a mostani lelkiállapotában bármikor rájuk gyújthatja a házat, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan ő szeretné. Ez azért komoly prejudikáció, kizárt, hogy Vera ilyet tenne, senki ne aggódjon! A szerkesztők már hetekkel ezelőtt eldugtak minden gyufát a házban…

A reszelőt egyébként Csaba megtalálta. Verától 13 centiméterre a konyhaszekrényben.

 

Titokzatos erők állnak Vera és a reszelt sajt közé

Vera egy sajtreszelő segítségével üzent a nézőknek. Ha párbajra kell mennem két lehetőségetek van: vagy visszaszavaztok és akkor mehet a műsor tovább, vagy ha ki kell jönnöm innen, hát én majd megmutatom odakint mi lesz, ha elszabadulok. Mi úgy döntöttünk még ma bemegyünk a helyi takarékszövetkezetbe és jelzálog alapú hitelért folyamodunk, hogy a megfelelő anyagi eszközeink rendelkezésre álljanak majd. Így talán elodázhatjuk még néhány napig Vera ámokfutását.

1793 Vera. Ide küldje mindenki az SMS-t, ha nem akar vele egy sötét sikátorban a hétvégén összefutni.

 

 

Gianni érkezik a Villába, kissé enyhítendő a zártosztályi hangulatot. Néhány percre el lehet felejteni a feszültséget, és élvezni, amint tanítja a bentieket a pizzakészítés fortélyaira.

 

 Gianni jókedvet vitt a Villába

 Attila szerint a pizza tészta, olyan mint egy női bugyi


Ha nap itt véget érne, akkor mindenki a plüssmacijával álmodhatna. Csakhogy hátra van még az őrület, a főszereplőt ezúttal már nem is említjük, tessék kitalálni.  

 

Vera még Seherezádénak is nekiment

Attila félti Seherezádét Verától?

Végül pedig megtörténik a kihívás. Mint már az elején elmondtuk Attila-Vera párbaj lesz, ami garantáltan izgalmas összecsapásnak ígérkezik. Nagy kár, hogy olyan kicsi az RTL stúdiója, mert egy Fradi pálya lelátóját biztosan meg lehetne tölteni a kíváncsiakkal, akik szeretnék élőben látni, amint jó eséllyel kitör majd a botrány. Eljött a pillanat, aminek a feszültségét már nehéz lesz überelni. A fanatikus rajongók most aztán szintén összecsaphatnak. Előre borítékolható, hogy az egyik legjobban jövedelmező párbaj lesz majd a csatorna számára.

 

Attila: Remélem jól döntök és visszajövök a Párbajról


Update: Cristofel máris lenyilatkozta, hogy bár igyekszik majd tartani a száját Vera szexvideójával kapcsolatban, de mindent meg fog tenni, hogy idegileg kikészítse, ha nyerne a párbajon. Ennél jobban már nehéz lesz.

Mindenkinek borsot fogok törni az orra alá. Lisztet teszek a hajszárítóba, és pirospaprikával kenek majd be mindent, de ezek csak a legapróbb trükkjeim, sok gonosz kis meglepetéssel készülök. Természetesen a kinti történésekről tartom a szám, de megtalálom a módját annak, hogy Verát anélkül is kikészítsem, hogy elárulnék bármit is a szexvideójáról.




A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés


255 Tovább

Minden kiesőt visszaengednek a Villába

 

Veránál tuti a gutaütés, de Attila sem biztos, hogy repesni fog néhány megjelenő személy láttán. Jövő héttől ugyanis egytől egyig visszatérnek mindazok, akiktől eddig nagy nehezen megszabadultak és újra megtelik élettel a ház. Így az utolsó hétre kifejezetten jó ötletnek tűnik, hogy feldobják a hangulatot. Szűz Bandit és társnőjét nem hívták meg a buliba, ami valljuk be nem is nagy kár.

Remélhetőleg élőben csodálhatjuk majd meg, amint Cristofel őagyalágyultsága Veronika iránti féltékenységében lepofozza Pétert. Vagy önmagában már az is hatalmas szórakozás lesz, ahogy az elfojtott röhögést figyeljük a vendégek arcán. Ők bizony már mind tisztában vannak az erkölcs bajnoknőjének erotikus kirándulásával a filmiparban, és bizony néhányuknak nem kicsit fog nehezére esni, hogy ne dörgölje az utált Vera orra alá, hogy mekkora bohócot csinált magából.

Péternek is viszket a nyelve, de ő már sajnálja is Verát a rá váró gyötrelmek miatt:

Nagyon nehéz lesz megállni, hogy ne kotyogjuk ki Vera múltját, de sajnos ez a szabály. Másrészről pedig én már inkább sajnálom azt a lányt, nem vagyok biztos benne, hogy akarom-e őt bántani, alaposan megszívatta már ő magát. Hamarosan kijön, és olyan dolgokat vágnak majd az emberek a fejéhez egy bevásárlás során, amire rémálmaiban sem gondolt, úgyhogy én azzal a céllal megyek be, hogy Attilát felrázzam egy kicsit.

 

Veronika korántsem ilyen megbocsátó:

Egész nap egy kefíresdobozt rázogatnék az orra előtt, de valószínűleg erre nem kerül sor. Azt viszont nem tudom megakadályozni, hogy Cristofel ne balhézzon össze Péterrel. Kicsit aggódom emiatt, mert biztos vagyok abban, Crisnek nem fog tetszeni, ha én Péterrel beszélgetek.


A régiek titokban már nagyon készülődnek


Veronika egyébként új karrierbe kezdett. Tényleg tud valamit a mi kis Csőrikénk, mert a semmiből szép lassan, de egészen biztosan sikerült neki megtapadni egy kiszeltündei szinten. Most éppen a Playboyba készül, mert a playmate-eké a jövő. Ehhez viszont ismételten a mi segítségünkre van szüksége. Kis éllel kéri meg a videóban a rajongókat, hogy ha már a VV-ből kiszavazták, akkor legalább abban segítsék, hogy ország-világ elé tárhassa a fehérneműje alatt rejtőzködő bájait. A biztosabb szavazatok érdekében a vetkőzést már a videóban el is kezdi.

 

 VV Veronika immár a Playboyban fog vetkőzni, meg is mutatja mit láthatunk majd

Fecó lassan kezd egyedül maradni, meg úgy általában már mindenki szívesebben venné, ha otthon Angélázna tovább. Vera, a korábbi nagy barát sem tolerálja már az ökörségeit, Seherezádé pedig véglegesen megutálta egy kissé erőltetett támadás miatt. Lehet, hogy a dumagépnek keresztelt  mimikribajnok véglegesen támogató nélkül marad?

A fiúk vetélkedőt szerveznek a lányok számára. Vajon melyikük a jobb játékos? Vera már olyan óvatos, mint kezdő háziasszony, ha rántást készít. Rendkívül ügyesen kerülgeti a számára kínos kérdéseket és csak abba megy bele, amiből biztosan jól tud kijönni. A végeredménnyel természetesen nincs megelégedve, ebben semmi meglepő nincsen. Annál inkább abban, hogy Fecót is kiosztja és nem is kicsit. A férfiak véleménye szerint Ribizliné tudatosan elkezdett távolodni az egykor hasznos, mára azonban már veszélyes ballaszttá vált szövetségesétől.

 

Vera taktikázik és közben elkezdi lepattintani Fecót

Vera szinte már profi módon teszi a dolgát, hogy róla szóljon az összefoglaló nagy része. A következő feladatban két csoportra kell oszolni és rapszámot írni egymásról. Vera továbbra is hozza a formáját és tökéletesen hozza a színészkedéssel egybekötött elviselhetetlen stílusának ötvözetét. Aki nem ismeri a hölgyet, még tényleg el is hiszi, hogy borzasztó szomorúságának okán fakad krokodilkönnyekre.

Vera sír, de mi már nem hiszünk neki

Rappelve gúnyolódtak a Villalakók

A kiválasztáson Fecó elkövette azt a hibát, hogy Barbie girl-re rakta a jelét. Kár volt megpiszkálni az alvó plasztikcsoda epillált bajuszát. Seri már nem tűri az ilyen dolgokat, mert párbajgyőztes mivolta nem engedi meg, hogy cicázzanak vele. Most, hogy ki hízott meg és mekkorára, abból miért kell hazugságokat kerekíteni? Fecó véglegesen elvágta magát itt is. Ha Csabának még egy altatódalt elénekel, vagy szokása szerint esetleg tesz egy kis célzást kettőjük buzuki hangszer iránti rajongására, Angéla véglegesen lemondhat a költözésről.

Seherezádé keményen kiosztja Fecót

Attila maga is csodálkozik, hogy kiválasztása ellenére lelkileg nem omlott össze. Kicsit persze mégis kifordul magából, így már ő sem a régi. Csabát hívja vacsorázni. A két fiú már kezdi aláírni az ideiglenes békeszerződést, amit Vera rémülten figyel a távolból.


Attila megkapja a zöldkendőt, Csabival rögtön közeledni is kezdenek


Csabához is jöttek vendégek, így legalább egy kis buli hangulat is volt a Villában

Csaba vendégei: zene, buli, minden ami belefér

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés

 

56 Tovább

Megtudtuk ki nyeri aVV5-öt

 

Megvan a szuperbiztos információ. Mi már első kézből tudjuk ki lesz az, aki megnyeri a ValóVilág ötödik szériáját. A kevésbé szerencséseknek még jó sokat kell aludniuk, amíg megtudják az igazságot, mi viszont már nyugodtan hátradőlve nézhetjük a műsort, mert birtokában vagyunk a bölcsek kövének. Szerencsére nem vagyunk irigyek és különben is mindent az olvasókért. Megosztjuk tehát a tudást mindenkivel. Némileg azért, savanyú a hab a tortán, mert két tuti végeredményünk is van és mindkettő szakmájának kiemelt kiválóságától származik. De mi azért hitünket nem veszítve nézünk a továbbiak elébe. Aki nem szeretné tömény izgalomban tölteni a hátralévő időt az tájékozódjék és a csatlakozzék a jól informáltak táborához. Kiemelten ajánlott videó!

 

A titkos információk a nyertes személyéről

Először is a legfontosabb információ: Attilát választották ki a többiek, hátha egy párbajon végre megszabadulhatnak tőle. Az általános gyakorlat szerint azonban a kiválasztott többnyire ronggyá veri ellenfelét a párbajon, így van némi izgalomra oka a Vera rajongóknak. Persze benne van a pakliban Csabi is, de ésszel átgondolva ők ráérnek megküzdeni a végén is.

 

Attilát küldik párbajozni a többiek

Valentin nap van és ez alkalomból Fecó a túlzások bajnoka ismételten óriásit alkotott. Előző este sokáig gyötörtre szürke agysejtjeit, hogy a jeles ünnepség alkalmából mivel is kedveskedjék a szívéhez legközelebb álló társának. Végül megszületett a tökéletes megoldás, amivel mind a nézők mind a bentiek számára is egyértelművé tehető mekkora túláradó szeretet feszíti ezt a lelket.

Csaba döbbenten pislog, amikor a kedves barát szeretetét kifejezendő egy altatódalt dúdol el neki, amit egyébként állítólag a gyerekeinek szokott előadni. Fecó önmaga teljesítményétől meghatódva büszkén tekint körbe, úgy várja az elismerést. Szerencsére Csaba még mindig intelligensebb annál, hogy konkrétan kimondja mi jár a fejében. Egy kedves, férfias versikével viszonozza a gesztust.

Vera az igazán érzékeny lelkűek mintapéldánya, Attilát pécézte ki magának, de csupán azért, mert nem szerette volna, ha szegény srácról a kutya sem emlékezik meg ezen a fantasztikus magyar ünnepen. A viszontválasz sem marad el, mert a gesztus fordítva is megtörténik, pezsgés minden szinten. Kár hogy nagyon rövid az idő a beteljesedéshez. Seherezádé szintén Verát találta a legalkalmasabbnak arra, hogy az önzetlen szeretetet demonstrálja. Sajnos a múltkori párbajgyőztest senki sem méltatta legalább egy papírmasé szívecskére. Így múlik el a világ dicsősége. Barbie baba vérig sértődik.

Különös Valenti nap

Levelek is jönnek odakintről, mindenkiért csak úgy epekednek a nézők. Már csak ki kell nyújtani a kezüket és leszakítani a felkínált gyümölcsöket. Még Attilát is megkívánta egy pajkos leányzó, aki alig várja a találkozást. Fecónak persze csak Angéla írhatott, holott tévésdobozokban állnak a forró hangvételű vallomások a szerkesztőségben. A „feleség”, Valentin nap ide, vagy oda fontosnak tartotta levelében megemlíteni, hogy szíve még mindig fájdalmasan csorba állapotban van, a félrelépés miatt. Ez van Fecókám. Itt már csak akkor kerülhetsz vissza a pikszisbe, ha hozod a házat, meg az egyéb javakat, mert egy ilyen hölgyet megcsalni tényleg disznóság. Sokadjára tűnik úgy, hogy a fiú egyik legnagyobb ellenfele a játékban éppen a kedves locsi-fecsi Angéla.

Mindneki kap egy forró levelet, Fecó is megkapja szegény a magáét

Angéla levelét megírta... Fecó a padlón

Seherezádé véleménye szerint kissé önző volt a bűnös részéről egy ilyen műsorba jelentkezni, amikor a gyermekek csak a képernyőn láthatják az apjukat. Ezt a témát annyira azért nem kellett volna piszkálni senkinek. 3…2…1 és Fecó begorombul.

Attila kedvencei is megérkeznek, kell a reklám a csatornának. Furcsa módon nem Hajdú Pétert hívták be egy kedélyes talkshowra, hanem Dombováriékat.

Megérkeztek a stand uposok

És végre nem kell már az elvonási tüneteinket tovább elviselni. Éjszaka többször is felriadtunk az elmúlt héten, mindig egy jó kis Vera féle őrjöngésért imádkozva. Hála szerkesztőinknek, akik most alkalmat teremtettek a hölgy kedves énjének ismételt megnyilvánulására, most néhány napig kielégülhet a vágyunk.

Attila a szokásos esti showműsora keretében, a jól ismert forgatókönyv szerint ugrasztja egymásnak a meghívottakat. A jelenet külön érdekessége az, hogy ezúttal maga Csaba is felveszi a harcot a félőrült nővel, aki már azt sem tudja elviselni, ha a kiesett Kingát megemlítik előtte. Csabi vitéz bőszen küzd a királykisasszony becsületéért és az Oscar díj várományosa fel is írja ezért a fekete listájára. Mostantól érdemes lesz a szépfiúnak gyakran a háta mögé néznie, mert hibbantéknál sosem lehet tudni mi történik a következő pillanatban.

Most Csabát akarja bekebelezni a Villa házisárkánya

Csaba és Attila közösen búslakodik Kinga miatt

 

A tízedik kiválasztáson Seherezádé, Vera és Csaba tette Attilára a jelet, ezzel párbajra küldve őt. Így Vera végre talán megtudhatja mekkora sikereket ért el idekint néhány perces gésa bemutatójával. Izgalmas párbaj lesz az biztos.

 

 

 

Attilát küldik párbajozni a többiek

 

 

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés

37 Tovább

VV Éva őszintén vall az alkoholizmusáról

 

Éva feje felett összecsaptak a hullámok. Ezt már ő is érzi, és igyekszik mindent megtenni megtépázott nimbuszának reparálása érdekében. Soha nem állította ő, hogy konyhakéssel támadna arra, aki megkínálja egy pohár remek évjáratú Chateau de Montfort-al, de ennyi és nem több. Azokban a ritka és különleges esetekben, amikor picit mégis felönt a garatra továbbra is a tökéletes önkontroll birtokában van.  Jó-jó van néhány kandi kamera, ami akkor forgott, amikor nem kellett volna, de a lónak is négy lába van mégis iszik.

Éva részegen titkokat fecseg ki Dopemannak


Most viszont már tényleg gáz van. A rossz hírbe hozott hölgy úgy érezte a kamerák elé kell állnia, mert a volt gazdacsatornája ki akarja csinálni mondvacsinált okokra hivatkozva. A felvételen Éva őszintén beszél az alkohollal való viszonyáról és arról is, hogy mekkora teher neki, hogy mindeni őt hibáztatja a történtekért. A probléma viszont az, hogy az interjúban már megint nagyon furcsán beszél. Vagy maradt még tegnapról valami benne a ritka alkalmak egyikéről, vagy előzetesen be kellett dobnia néhány szíverősítőt, mert annyira izgult a kamerák előtt.

Az interjú annyira felemásra sikeredett, hogy pont az ellenkező hatást érte el, mint amit a készítői és a riportalany szeretettek volna. Itélje meg mindenki maga, hogy a felvételen minek a hatása alatt nyilatkozik Éva.

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

Mint tudjuk Évát az RTL kitiltotta a székházból és megszakította vele a kapcsolatot, miután az éjszakai BeleValóban Olivér sem bírt vele, mert erősen illuminált állapotban átvette a hatalmat és elkezdte „szerkeszteni” a műsort.

Éva részegen botrányt rendez a stúdióban
 

Ezek után Éva megtudta, hogy nem mehet be a VV Villába, mert a szerkesztők alkalmatlannak és megbízhatatlannak találták, valamint féltek, hogy Vera orra alá dörgöli mekkora népszerűségre tett szert idekint a filmje.

Mikor megtudtam, hogy végül lemondtak rólam teljesen kiborultam. Elvégre finalista voltam. Nem titkolom, hogy teljesen padlóra küldött a dolog. Nem akarok semmi rosszat mondani, de azért ez nagyon szíven ütött, hogy pont Tordas az, aki esélyt kap. Egyszerűen nem értem, miért pont ő. Tény, hogy nem tettem lakatot a számra, de nem is egy ilyen típus vagyok. Állítólag attól is tartottak, hogy ha bemegyek, elkotyogok valamit. Pedig én nem vagyok ennyire hülye.

A hoppon maradt lány Facebook kampányt is indított önmaga támogatására, de a kezdeményezés süket fülekre talált a szerkesztőknél.  Éva most igyekszik új életet kezdeni, hogy ez pontosan mit jelent még nem tudni, de a szándék mindenesetre adva van.

A sz*rból is fel tudok állni. Nagyon sokszor volt már ilyen az életemben, most is megpróbálom. Fel fogok tudni állni a padlóról, mert erős nő vagyok, törtető lány, és bármennyire is fáj ez a mostani helyzet, fel fogok tudni állni.

 

A nap híre, hogy Fecó megszerezte a védettséget. Szárnyakat kapott a fiú, de ezzel sajnos megfosztott minket attól, hogy lássuk amint Attilával párbajozik. Ezért pedig igen nagy kár.

Fecó megnyeri az Arénát, ezzel rövid időre megmentve magát

A győzelem stílusos ünneplést érdemel. A nyertes kívánságára Bangó Margit érkezik a Villába és szórakoztatja kicsit a versenyzőket.  A további történéseket nem is igazán lehet prózailag visszaadni, a most következő műremek megtekintése minden rajongó számára kötelező darab. Csabáról eddig is tudtuk, hogy sok erőssége van, de ezek között nem feltétlenül áll első helyen a tánctudása. Ennek ellenére vagy éppen ezért nem rest próbálkozni. A tegnap mutatott produkciója biztosan bekerül az almanachokba.  „Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik…” az asztal mögül Csaba felemelkedik…és bemutatja frenetikus táncát, ami örökké felejthetetlenné teszi számunkra.

 

 A cigánybuli és Csaba elképesztő mozdulatai


Valentin nap alkalmából végre megtudhattuk, kiért dobog Csaba szíve. Nem is egy, hanem mindjárt három rejtélyes jelenség is van odakint, akiknek a látását és főleg tapintását már alig bírja kivárni a macsó férfiú. Hogy Marika, Éva, vagy esetleg Sára névre hallgatnak a vágy tárgyai? Esetleg valami teljesen más van a háttérben? Nos, inkább nem is mondunk semmit, Tisztázza mindenki maga a titokzatos kérdést.

Kiderül, kikhez is vonzódik Csaba valójában

A többiek is színt vallottak persze a jeles nap okán. Attila konkrét személy hiányában leendő barátnőjének üzent, rengeteg szexet ígérve neki a jövőre nézve. Hallottad Szandika?!

Fecó védettsége megint összekuszálta a szálakat, most mindent újra át kell gondolni. Egy kis beszélgetés nem ártana, ki mit gondol, ki lesz ott a döntőben. Ez persze egy remek alapot teremt arra, hogy a riválisok egymásnak essenek, mert az mégsem járja, hogy egyesek köntörfalazzanak, vagy álláspontot váltsanak, amikor ilyen komoly dolgokról esik szó.

 

Felpörögtek az események, most már nem engedheti meg a mezei néző, hogy családi elfoglaltságra hivatkozva kihagyjon egy-egy adást. Aki nem követi szorgalmasan a történteket még a végén lemarad a bomba eseményéről, Vera és Attila nászáról. A titkos felvételek természetesen most is megvannak, ahol Csaba elmondja véleményét egy Verával való intim viszony lehetőségéről, sőt Attila komoly lépéseket is tesz az ügy érdekében.

 

 Attila már ráfanyalodott Verára

.

.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele


>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés

 


32 Tovább

Kinga tombolt a párbaj után

Kinga mostanra már picikét megnyugodott. Azonban titkos felvételekkel tudjuk alátámasztani azon cseppet sem bizarr állításunkat, hogy a szőke királylány közvetlenül a kiesése után jobb híján a falat ütlegelve próbálta meg levezetni a feszültséget. Bár vélhetőleg Seherezádét képzelte a becsapódás helyére, a sokkot ez sem enyhítette.  A f*szomat! - kiáltja Kinga és durr a falba, megremeg az épület a súlyos csapások alatt. Az öt hónap alatt felszedett 15 kiló most jól jön.  Az orvosok ugyan készenlétben álltak hegyes tűikkel, ám végül a nyugtatók beadására nem volt szükség, mert néhány falrepesztő ütés jobb néha, mint egy fél üveg valeriána.

.

.

Kinga a párbaj után: veszélyben az épület, az orvosok készenlétben

Később Szandika is megérkezik, aki szintén kiborulás határán messze túl van, elképzelni sem tudja, mi is lesz ezután. A szörnyű esemény még a buja lányt is porig sújtja és csak zokog és zokog.

Szandika is teljesen összeomlott, ez valami borzalom

Ne haragudj Seherezádé, de ezt akartad?! Két embert taszítottál egy pillanat alatt a mély kétségbeesésbe. Hogy sétáltasson meg téged a tűsarkúdban egy vietnámi halpiacon Claudio!

Kezdje meg mindenki a visszaszámlálást, mert alig két hét van már csak a játékból. Az összecsapott befejezés iránti haragunkat nem palástolva vetjük képernyőre tiltakozó sorainkat. Ugyan mi a jó pálpusztai fenének nem lehet normálisan végigcsinálni valamit?! Az SMS-es adománygyűjtés közbeni hihetetlen leégés nem volt elég?

Oké, hogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerették volna, de hát ott is egy normális magyarázatot, vagy eredményt azért megérdemeltünk volna!

Néha tényleg azt hiszi az ember, hogy a szerkesztőség költségtakarékossági okokból a gondnokot és a rágcsálóirtót kérte fel a PR-feladatok ellátására. Ezúton is gratula hozzá. Egy ingyenes bombaötlet a kreatívoknak: nyissanak meg egy emelt díjas SMS számot, ahol az általuk közlésre nem méltatott fontos magyarázatok után lehet érdeklődni. Garantáljuk a tuti sikert.

 

Elérkezett a szomorú nap: a VV4-esek kiköltöznek. Alekosz is elmorzsol titkon egy könnycseppet a szeme sarkában és halkan mormogja: Hajdú, a k*r va anyádat.  Ez a vonat is elment.

Búcsúzóul a régiek elmondják, kit és miért fogadtak szívükbe. Attila döbbenten hallgatja, hogy még  az eddig értelmesnek tartott gárdát is megmételyezte az álnok, kígyó Vera. Hát nem jó fejnek titulálják? Pedig ők még azt is látták, mi volt a fején odakint.  Szandika kissé csalódott magában, mert nem sikerült ágya vinnie Attilát. Illetve odáig még eljutott, de ez a fickó most vagy forrón szereti, vagy lebáriumozták, mert másképpen nem hihető, hogy a roppant bájaknak hogyan is tudott ellenállni.

A viszony azért jó lett, meg is beszélik, hogy majd odakint sem hanyagolják el egymást. Szandika, ha még két hétig képes vagy várni és Attit elkapod a műsor végeztével, garantáltan lehet egy-két igen szenvedélyes pillanatban részed.

Na de meglátjuk, mi remélünk egy ilyen folytatást, mert mi sem szerezhetne nagyobb örömet, mint ha tudósíthatnánk a szerelem kirügyezéséről. Ha meg Kinga beszállna harmadiknak, már csak az érdeklődés fenntartása miatt, az maga lenne a bulvárkánaán.

Vera lett a régiek kedvence

A veteránok elmennek és mindenki rendkívül szomorú. A párbajozók készülnek az estére. Kinga egy szemeteszsákba dobálja be a ruháit, mert ő úgyis tuti kiesik. Ha tehetné, még egy SMS-t is küldene Seherezádéra csak már legyen vége az egésznek.

Jön Attila, hogy vigasztaló társaságával enyhítse a feszültséget és még arra is vetemedik, hogy bevallja, többször viselkedett tahó módon, mint ahányszor b*zdmegolt imádottja a játék folyamán.  De mindezt csak azért, mert féltékeny volt mindenre és mindenkire, de elsősorban a nyálgépre. Kinga már tesz egy nagyot az ilyen utólagos vallomásokra. Csabáról kezd áradozni és ettől mi, nézők, is mennyei nyugalmat kezdünk érezni és hirtelen minden a helyére kerül.

A kortesbeszédek remek alkalmat szolgáltatnak, hogy a férfiúi méltóságában megsértett összeférhetetlen darabokra tépje a szépfiút, aki rendőrhöz méltó szívóssággal védi magát.

Aztán eljön a szomorú pillanat, Kinga kiesik és bekopog Seherezádé. Attilának elege van. Folyamatos szívás ez a játék. A totális döbbenet csak ezután jön. A búcsúlevelében Kinga bevallja, hogy ha nem is a fejébe, de a lelkébe már szerelmes volt, csakhogy ezt a folyamatos vegzálással sikerült méla undorrá transzformálnia.  Attila erősen nézi a bezárt kaput és latolgatja, lenne-e értelme most a lány után rohanni. Elvégre most biztosan szomorú és védtelen. Egy szánalomszex esélye most a legnagyobb. Végül győz a józan ész és a lehetséges nyeremény csábítása is nagyobb a szőke idomokénál.

 

Kinga Attila lelkébe szeretett bele

Attila többszörösen is sokkot kap

Tegnap kinga elárult néhány titkot Atilával és az evéssel kapcsolatban.

Kingát Attila szexuálisan nem vonza, inkább valami más

Végezetül a maradék gárda megtárgyalja, kitől is tartanak a végső megmérettetésben. Attila úgy érzi, rá nézve Fecó a legveszélyesebb, mert a dumagépnek titulált papagájnövendék folyamatosan kiforgatja a szavait. Seri szerint ez így is van. Lóri, alias Fecó visszautasítja a vádakat. Eléggé erős ő már ahhoz, hogy kinyissa a száját. Ezt meg is teszi, az eredmény a szokásos.

A Villa papagájának már véleménye is van

Mostantól erőltetett ütemben zajlik majd a kiválasztás és a párbaj. A felgyorsított tempó miatt hamarabb élvezhetjük majd a csatorna szívbemarkolóan színvonalas játékát, az Egy perc és nyersz című agysorvasztó atomtudós-castingját.

 

 

Tegnap sok jogos kritikát kaptunk, mert kihagytuk az összefoglalóból, amikor Kinguci erős alkoholos befolyásoltság alatt egy képzett sertés módjára, merőkanállal habzsolt be egy teljes fazék káposztát. Figyelem! Evés előtt, vagy közben senki ne nézze meg a jelenetet!

 

Kinga megmutatja, hogyan esznek a Kutai családban egy jó buli után



A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele


>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés

 

58 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek