Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vera itt hagyja a hálátlan rajongókat

 

 

Vera hatalmasat csalódott. Úgy néz ki, hogy a műsor befejeztével már nem kell senkinek. Valahogy nem pont így képzelte ő ezt az egészet. Közel fél évig szórakoztatta a nagyérdeműt és most mindenki hátat fordít neki? Hát ezért játszotta meg a félbolond angol nevelőnőt, hogy még egy nyavalyás autogramosztásra se kapjon meghívást? És bizony, tényleg nem úgy alakulnak a dolgok, mint sem az várható lenne. Igaz, hogy a pornófilm Oscar-díj átadására meghívták, de ezenfelül a többi néma csend. Se hakni, se fellépések, de még egy mezei reklámfilm felkérés sem érkezett. Mi történt hirtelen a sok ezer rajongóval, akik eddig olyan vehemensen imádták a Villa boszorkányát? Nagyon úgy tűnik, hogy a lány pillanatok alatt bebetonozódott a vérciki kategóriába, ahonnan már egy nagyteljesítményű ipari vésővel sem lehetne egykönnyen kifaragni.

Nincsenek fellépéseim, nem hívnak sehova, nem erre számítottam. Folyamatosan a képernyőn voltam, ehhez képest most senki sem kíváncsi rám. A munkahelyemről elbocsátottak, haknijaim nincsenek. Albérletet kell fizetnem és 60 ezer forint hiteltörlesztést. Még egy hónapig el tudom magam tartani, de utána elképzelésem sincsen, hogy mi lesz velem. A családom segítsége nélkül nincstelen lennék.

Vera előtt még nyitva állna a lehetőség, hogy visszatérjen a felnőttfilmes világba, mert már kiesése előtt is komoly ajánlatokat kapott. Viszont, mint mondta nem áll már szándékában a kamerák elé térdepelni, ezért még az Oscar díj átadására sem fog elmenni.

Így most az a nehezen emészthető eset állt elő, hogy amíg Attila elvitt mindent, amit lehetett és ráadásul alig bír eleget tenni a meghívásoknak, addig a műsor alatt magát erkölcsi magasságokba helyező Vera kénytelen lesz valami munka után nézni. Tegnap végül is megfenyegette a sajtón keresztül a hálátlan nézőket, hogy egy hónap elmúltával külföldre távozik, hacsak valami különleges csoda folytán nem kapja szárnyra a média ez idő alatt.

Megoldás lehetne még, hogy a pornófilm eddig befolyt bevételekből valamilyen módon részesedhetne a főszereplő is. A producer és a forgalmazó sajnos elzárkózik az osztozkodás elől, így legfeljebb a peres út maradhatna. A megközelítőleg 10 milliós haszonból úgy tűnik Vera nem fog semmit sem látni.

>>VV Vera pornófilmje<<

Tudomásom szerint egy casting videóról beszélünk, amiért nem szokás a résztvevőnek pénzt adni. Amennyiben Vera a film készítőjével nem arra szerződött, hogy haszonszerzés céljából piacra dobják az elkészült anyagot, akkor szerződésszegés történt, még akkor is, ha a megállapodás csak szóban köttetett meg. Amennyiben bizonyítható, hogy a videót nem a rendeltetésének megfelelően használták, perképessé válik a történet, de ez esetben Verának kell bizonyítania, hogy a terjesztéséhez nem járult hozzá – mondja egy a helyzetet jól ismerő ügyvéd.

 

 

Vera: Szexfilmmel akartam foglalkozni

Vera teljes vallomása a BeleValóban

 

A baj csak az, hogy Vera elmondása szerint kapott ő pénzt a castingért méghozzá nem is keveset. A szakma berkeiből azonban egy bennfentes ezt is cáfolja. Szerinte ilyen típusú filmekért senki nem kap pénzt, de még ha kapna is akkor is csak filléreket adnak egy ismeretlen feltörekvő pornószínésznőnek.

Egy igazi világsztár is legfeljebb ezer eurót kaphat egy filmért, de ezt a jelen piaci helyzetben már sehol nem fizetik ki. Ha ezzel az összeggel számolunk, akkor a tízmillió forintért harminchárom filmet kellene Verával leforgatni, hogy megdolgozzon a pénzéért.

 

 

Vera nem érti mi a baj vele és miért nem rajongják körül a nézők, mint Attilát. Abban látja már csak a megoldást, ha külföldön folytatja az életét. Azt még nem árulta el, hogy milyen munkakörben szeretné ezt megtenni, de nemsokára nyílván ez is kiderül. Addig az udvarlókat sem fogadja, mert állítólag annyira sokkolta az őt ért hátrányos megkülönböztetés, hogy képtelen a férfiakra koncentrálni.

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Vera első találkozása a rajongókkal. Kap hideget-meleget

Kulisszatitkok a párbaj alatt, Péter és Kinga egy igazán titkos dolgot is elárul Veráról


 

 Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

 

16 Tovább

Megkezdte a vetkőzést Seherezádé

 

A türelem rózsát terem. Ez esetben még többet is. Bár Seherezádé állítólag már milliós nagyságrendű ajánlatokat is kapott testének áruba bocsátásáért, egyelőre nemet mondott az ajánlattevőknek.

Az persze várható, hogy a férfimagazinok futnak majd még néhány kört. Amíg az esetleges tárgyalások eredményeképpen talán megvalósul az együttműködés, addig sem kell tétlenül várakoznunk. Seri már csak azért, hogy formában maradjon elkezdte a felkészülést a nagyobb feladatokra. A csábos idomokból egyelőre nem látszik minden, de lényeg a jó szándék.

A vetkőzésben Csaba is segített, aki furcsán is érezte magát először.

Nem először kérnek fel divatfotózásra, de ilyen lenge öltözetben még soha nem álltam kamera elé. Tisztában vagyok azzal, hogy a villában minden lépésünket kamerák figyelték, de azt mi akkor nem vettük tudomásul, illetve nem úgy, mint most.

 

Lássuk hát a bájos idomokat:

Seherezádé  megszabadult a ruháitól

Seherezádé eddigi legtöbbet megmutató kitárulkozásai

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

 Seherezádé elolvadt a medencében


VV Veronika viszont már bent van a Top 24-ben a Playmate válogatáson és csak a startpisztoly dördülésére vár, hogy lehányhassa a ruháit magáról. A tökéletes külső érdekében már meg is tette a legfontosabb dolgot, amivel az egekbe képes emelni vizuális értékét. Csőrikét a napokban egy fogszabályzó segítségével kezdték el még vonzóbbá tenni a szakemberek. Cristofel továbbra is ég a szerelemtől és nem tántorítja el terminátori mosoly. Ismételten a házasságot tervezik, sőt már a leendő utódok nevei is megvannak.

Mind a ketten nagyon erős személyiségek vagyunk. Az elején úgy volt, hogy próbált engem lenyomni, én is próbáltam lenyomni őt kapcsolat terén, hogy valamelyikünk lejjebb kerüljön.  Megmondom a frankót, hogyha eltelik 3 év és tényleg komolyan fog menni, én gyereket is akarok! Ha kisfiú, akkor Migel, ha pedig kislány, akkor Nikol lesz. – nyilatkozta a felhevült macsó.

 

Veronika fogszabályzója ellenére már a gyerekek nevei is megvannak

Veronika te nagyon csúnya vagy!



Update: Veronika végül nem jutott be a legjobb 12 közé, kiesett a válogatáson.

Attila pedig éli a nyertesek szürke hétköznapjait. Hazamenni a szüleihez még nem volt ideje, de telefonon már megbeszélték a lényeget. Seherezádéval is szívesen nosztalgiázna kicsit, de a lány folyamatosan leteszi neki a kagylót, mert azt hiszi, hogy egy őrült zaklatja.

A következő videóban Attila elárulja, hogy amikor az izraeli börtönben volt megerőszakolták-e, valamint azt is bevallja, hogy tényleg szerelmes volt Kingába.

Attila komoly titkokat oszt meg a nézőkkel

.

.

Legnézettebb videók:

Seherezádé eddigi legtöbbet megmutató kitárulkozásai

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

 Seherezádé elolvadt a medencében

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

9 Tovább

Fecót már a lakásból sem engedi ki Angéla

Márpedig nem mész te sehová! Hogyan gondoltad te azt, hogy nélkülem akarsz a csoffadt testüket mutogató cafkák közelébe kerülni? Ha azt hiszed, hogy még egyszer beküldheted a macit a málnásba, akkor igazán nagyot tévedtél és ne legyen a nevem Angéla, ha kiteszed innen a lábad, mikor fehérmájú nők serege csak azt várja, hogy megkaphasson téged. Te csak velem foglalkozz! Mit gondolsz, miért operáltattam meg amúgy is szépséges emlőimet? Talán a saját szórakozásomra? Nem-nem, pontosan azért, mert tudtam, hogy egyfolytában kísértésnek leszel kitéve és inkább itthon igyál meg egy fél liter jó vöröset, mint valami buliban dönts meg egyet. Erről ennyit, punktum! Hallani sem akarok róla többet. Az sem érdekel, ha az egész ország rajtad fog röhögni. Különben is milyen aljas dolog az, hogy a feleséged nélkül engednének csak bulizni. Hát most nagyon mellécsapáltak.

Dyát meg egyébként is messzire elkerüljed ám, mert az unokatesók már így is ülnének be a Ladába, hogy megtépjék azt a csicsás műhaját. Tudom én, nem kell mondanod, hogy a közelembe sem érhet, ezt én magamtól is látom. De te már egyszer leszerepeltél. Ha iszol, elveszted az eszed és elfelejted, kiért kell, hogy dobogjon a szíved. Ajánlom, hogy tartsad észben ezentúl, mert kiskanállal vájom ki legközelebb.

Dya már Fecóval álmodik éjszakánként a takaró alatt

 Angéla döbbenten nyilatkozik a történtek miatt, ez nem fog ennyiben maradni

Ilyen nincs! Dya tényleg szerelmes Fecóba



Sajnos Fecó szegény megkapta az elektromos nyakörvet is, ami azonnal éles riasztást küld a gyanakvó feleségnek, ha 12 méterre eltávolodik a biztonságot jelentő kiskocsma-városháza-vasútállomás háromszögtől és párhuzamosan apró, de annál erősebb áramütésekkel figyelmezteti a kötelességére a csélcsap férjet.

Ideje visszafordulnod Fecókám, csiszolgasd inkább a hangodat, mert az énekeskarrier az, ami leginkább hozzád illő. Persze ha majd a slágereket dalolod, akkor is csak a mezőkövesdi nyugdíjasotthon igazoltan lebénult nőnemű egyedeit kápráztathatod el csalogányhoz hasonlatos zengő hangoddal.

Mert az ördög nem alszik… és Angéla sem.

 

A titkos információkat, amiket szegény Fecó egy szökésre felbíztatott házikacsa lábaira kötve juttatott el a szerkesztőségünkbe, bizony most mi is megosztjuk az olvasóközönséggel a leendő valósághősök okulására.

Amíg Dya otthon epedezik és szárad reménytelen szerelmében, mint a paszulyszár augusztusi hőségben, addig Fecó bizakodóan veti hódító pillantásait északi irányba. Nagy tervei voltak egykor őneki, de mára az asszonyi gyarlóság csak néhányat hagyott meg a pompázatos ideákból. Azt, úgy látszik még megengedi a vérmes asszonyság, hogy a invalidus matrónáknak adja elő a cigánynóták csokorba szedett kiválóságait. A CD-k is kijönnek majd hamarosan. A fotózásra persze már csak Buksi mehet el, de most minek is a képesebbik felét feltenni a borítóra az egykor VV sztárnak? A "bólogató roma-pop" úgy is akkora durranás lesz, hogy az egykori Budapest TV kiválóságai kollektív sápadnak majd az irigységtől.


Fecóról már dal is született. Megnézni egyszerűen kötelező



A hír igaz. Fecó nem mehetett el a VV5 záró bulijára, mert a féltékeny „felesége” néhány nappal ezelőtt felhúzta a nadrágot és azt a továbbiakban nem is kívánja levetni. Addig legalábbis biztosan nem, ameddig kéjes playmatek szerelmükkel ostromolják a raktárosból lett különleges szexideált.

Nekünk a hűtlenség tette próbára a kapcsolatunkat, én pedig biztos forrásból tudom, Dya érzelmei valósak Fecó iránt. Kiderült, hogy én nem is mehetnék be ebbe a buliba, Fecóval pedig annyiban maradtunk, akkor ő sem megy. Nem szívesen engedtem volna oda, ahol Dya is ott van, de belátta, és ezzel egy újabb lépést tett afelé, hogy a bizalom újra visszaköltözzön az életünkbe.

Meginvitáltak egy valóvilágos bulira a héten, ahová hivatalos volt minden játékos, de sajnos családtagot nem vihettünk magunkkal. Angélából azonnal előjött a féltékenység, de szerintem természetes, hogy nem nézte volna jó szemmel, ha egy társaságban bulizom Dyával.

Fecó igyekszik nem tudomást venni az őt körülvevő viharokról. Csak a jövőbe néz és a család boldogulására koncentrál.

Tele vagyok tervekkel, ötletekkel, ugyanakkor már látom, nekem kell tenni azért, hogy megvalósuljanak. Azt hittem, hogy mézben úszik majd minden, egymást érik a haknik, de szó sincs erről. Már látom, magamnak kell a dolgaimat intéznem, hogy egyről a kettőre jussunk.

Angéla és Fecó nyilatkozik a kiesés után


 

Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

13 Tovább

VV Csabára rányomult Kiszel Tünde

 

Csak arra tudunk gondolni, hogy a Kiszel portán az összes tükör szörnyű baleset áldozatává vált. A hölgy nemrégen büszkén bevallotta, hogy nagyon vonzódik VV Csabaához, akivel akár egy komoly kapcsolatot is el tudna képzelni. Ameddig a műsor tartott állandó csodálója volt Csaba férfias testének.

Csaba egyenes, korrekt, intelligens, és megadja a lányoknak a tiszteletet és nem utolsósorban nagyon jól néz ki.

 

Most, hogy végre kiszabadult az oroszlán a ketrecből az elszánt előnyugdíjas ígéretéhez híven rá is vetette magát és egy romantikus vacsorára hívta választottját. Hiába, profizmus Kiszel Tünde a neved. Dya még sokat tanulhatna tőled.

 

VV Csaba és Kiszel Tünde forró randevúja

Csabira egyébként Kinga is ezerrel ráhajtott. Tényleg a szerencse fia ez a srác. Az ország legjobb női epekednek érte. A királylány már annyira odavan az ifjú rendőrpalántáért, hogy komolyan féltékeny a rajongó lányokra

 

 

Nagyon-nagyon szeretem Csabit. A villában szoros kapcsolat alakult ki közöttünk, aminek elképzelhető, hogy lesz folytatása is. Nekem nagyon tetszik Csabi, mint férfi és ő sem titkolja, hogy én is bejövök neki. Arra azonban mindenképpen kíváncsi leszek, hogyan fogadja a lányok közeledését, ettől teszem függővé, hogy egyáltalán szóba állok-e vele ezután ilyen téren.

 

Ennek alapján viszont a jövendő kapcsolatnak egyre kevesebb az esélye. Kinga már azt is nagyon zokon vette, hogy a helyes pasi a kiesése után egy hoszteszlány karjaiban próbált meg vigasztalódni. Most pedig, hogy a bugyikirálynő is kivetette rá a hálóját képzelhetjük, miféle indulatok dúlnak benne.

 

A későbbiekben, ki tudja mi lesz, nem zárok ki semmit. Nyilvánvalóan ki fogom használni a lehetőségeket, ha szép lányok közelednek felém, hiszen ki vagyok éhezve- nyilatkozta a Csaba. Kinga legnagyobb bánatára és Kiszel Tünde hihetetlen szerencséjére.

Van még egy érdekes videónk, ahol a VV5 döntősei beszélnek álmaikról, vágyaikról és terveikről a jövőre nézve.


 

A döntősökkel mesélnek terveikről, vágyaikról

 

 A legszexisebb pasi verseny

 


Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

 


28 Tovább

VV Attila: Én nem leszek áruló!

 

Attila enyhén ignorálódóan vette tudomásul, hogy az előző győztes lealacsonyodott hozzá és tapasztalati tanácsokkal látta el, mit és hogyan kellene csinálnia a továbbiakban. A konkurenciához átigazolt Alekosznak természetesen mindig mindenről van véleménye. Minden körülmények között.

Azt kívánom Attilának, pihenjen, értékelje át az elmúlt hónapokat. Kicsi szálljon magába, és tudja eldönteni, mi a jó és mi a rossz, érezze azt, mit kell tenni, mit nem. Egy sakktáblán tökéletesen lehet prezentálni, mit kéne tennie Attilának. Arra kell figyelnie, ne körülbástyázza magát a tisztekkel, hanem ellenkezőleg: ki kell tárulkoznia úgy, hogy megmaradjon az intim szférája is.

Az embereket többnyire tényleg sakkbábúként kezelő görög ennyivel nem érte be, hanem komolyan igyekszik befolyásolni véleményével az új győztest.

Alekosz tanácsai utódjának

 

Attila egyelőre nem tűzte ki az örömünnep dátumát, csak mert elődje tanácsokkal bombázza.

Alapvetően gyanakvó ember vagyok, ráadásul Mérleg jegyben születtem, így minden döntésemet többször átgondolom. A rosszindulatú embereket alapból kizárom az életemből. Persze mindenki tanácsát köszönöm, bárkit meghallgatok, de tudok vigyázni magamra

Engem hiába hívna a TV2. Nagy dolog, amit nyertem, de nem szabad elfelejteni, hogy ehhez az RTL Klub adott nekem lehetőséget. De a saját tisztességem miatt se árulnám el őket. Én Alekoszra mindezek ellenére úgy szeretnék gondolni, mint az emberre, aki előttem megnyerte a ValóVilágot, nem úgy, mint az egykori győztesre, aki elárulta a csatornáját.

Attila már csak ilyen diplomatikus, a többség kicsit másképpen fogalmazna hasonló esetben.

 

Hír még, hogy egy hatalmas bulit szerveztek az összes versenyzőknek készítőknek egyaránt. Már most felsejleni látszanak az apró celebmanírok az egykori játékosokon, akik tényleg mindent megtesznek, hogy még egy kicsit a köztudatban maradjanak. Kinga például szokása szerint még az operatőrnek is mindenáron puszit akar adni, aki alig tud elbújni a kamera mögé. Megjelenik természetesen Cristofel is, aki kubai mozgásával igyekszik Verát elvarázsolni a táncparketten közepes eredménnyel, csakhogy közben megérkezik Veronika is…

 

Fergeteges bulin engedték el magukat a Villalakók

Legvégül, aki még nem látta volna most megtekinthető Attila első élménybeszámolója a BeleValóból. A műsor egyébként néhány másik szereplő miatt kifejezetten kiverte a biztosítékot a nézőknél.

 

Attila első élménybeszámolója és sok minden más

Kellemes borzongást!

 

 

Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

 

7 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek