Megvan a szuperbiztos információ. Mi már első kézből tudjuk ki lesz az, aki megnyeri a ValóVilág ötödik szériáját. A kevésbé szerencséseknek még jó sokat kell aludniuk, amíg megtudják az igazságot, mi viszont már nyugodtan hátradőlve nézhetjük a műsort, mert birtokában vagyunk a bölcsek kövének. Szerencsére nem vagyunk irigyek és különben is mindent az olvasókért. Megosztjuk tehát a tudást mindenkivel. Némileg azért, savanyú a hab a tortán, mert két tuti végeredményünk is van és mindkettő szakmájának kiemelt kiválóságától származik. De mi azért hitünket nem veszítve nézünk a továbbiak elébe. Aki nem szeretné tömény izgalomban tölteni a hátralévő időt az tájékozódjék és a csatlakozzék a jól informáltak táborához. Kiemelten ajánlott videó!

 

A titkos információk a nyertes személyéről

Először is a legfontosabb információ: Attilát választották ki a többiek, hátha egy párbajon végre megszabadulhatnak tőle. Az általános gyakorlat szerint azonban a kiválasztott többnyire ronggyá veri ellenfelét a párbajon, így van némi izgalomra oka a Vera rajongóknak. Persze benne van a pakliban Csabi is, de ésszel átgondolva ők ráérnek megküzdeni a végén is.

 

Attilát küldik párbajozni a többiek

Valentin nap van és ez alkalomból Fecó a túlzások bajnoka ismételten óriásit alkotott. Előző este sokáig gyötörtre szürke agysejtjeit, hogy a jeles ünnepség alkalmából mivel is kedveskedjék a szívéhez legközelebb álló társának. Végül megszületett a tökéletes megoldás, amivel mind a nézők mind a bentiek számára is egyértelművé tehető mekkora túláradó szeretet feszíti ezt a lelket.

Csaba döbbenten pislog, amikor a kedves barát szeretetét kifejezendő egy altatódalt dúdol el neki, amit egyébként állítólag a gyerekeinek szokott előadni. Fecó önmaga teljesítményétől meghatódva büszkén tekint körbe, úgy várja az elismerést. Szerencsére Csaba még mindig intelligensebb annál, hogy konkrétan kimondja mi jár a fejében. Egy kedves, férfias versikével viszonozza a gesztust.

Vera az igazán érzékeny lelkűek mintapéldánya, Attilát pécézte ki magának, de csupán azért, mert nem szerette volna, ha szegény srácról a kutya sem emlékezik meg ezen a fantasztikus magyar ünnepen. A viszontválasz sem marad el, mert a gesztus fordítva is megtörténik, pezsgés minden szinten. Kár hogy nagyon rövid az idő a beteljesedéshez. Seherezádé szintén Verát találta a legalkalmasabbnak arra, hogy az önzetlen szeretetet demonstrálja. Sajnos a múltkori párbajgyőztest senki sem méltatta legalább egy papírmasé szívecskére. Így múlik el a világ dicsősége. Barbie baba vérig sértődik.

Különös Valenti nap

Levelek is jönnek odakintről, mindenkiért csak úgy epekednek a nézők. Már csak ki kell nyújtani a kezüket és leszakítani a felkínált gyümölcsöket. Még Attilát is megkívánta egy pajkos leányzó, aki alig várja a találkozást. Fecónak persze csak Angéla írhatott, holott tévésdobozokban állnak a forró hangvételű vallomások a szerkesztőségben. A „feleség”, Valentin nap ide, vagy oda fontosnak tartotta levelében megemlíteni, hogy szíve még mindig fájdalmasan csorba állapotban van, a félrelépés miatt. Ez van Fecókám. Itt már csak akkor kerülhetsz vissza a pikszisbe, ha hozod a házat, meg az egyéb javakat, mert egy ilyen hölgyet megcsalni tényleg disznóság. Sokadjára tűnik úgy, hogy a fiú egyik legnagyobb ellenfele a játékban éppen a kedves locsi-fecsi Angéla.

Mindneki kap egy forró levelet, Fecó is megkapja szegény a magáét

Angéla levelét megírta... Fecó a padlón

Seherezádé véleménye szerint kissé önző volt a bűnös részéről egy ilyen műsorba jelentkezni, amikor a gyermekek csak a képernyőn láthatják az apjukat. Ezt a témát annyira azért nem kellett volna piszkálni senkinek. 3…2…1 és Fecó begorombul.

Attila kedvencei is megérkeznek, kell a reklám a csatornának. Furcsa módon nem Hajdú Pétert hívták be egy kedélyes talkshowra, hanem Dombováriékat.

Megérkeztek a stand uposok

És végre nem kell már az elvonási tüneteinket tovább elviselni. Éjszaka többször is felriadtunk az elmúlt héten, mindig egy jó kis Vera féle őrjöngésért imádkozva. Hála szerkesztőinknek, akik most alkalmat teremtettek a hölgy kedves énjének ismételt megnyilvánulására, most néhány napig kielégülhet a vágyunk.

Attila a szokásos esti showműsora keretében, a jól ismert forgatókönyv szerint ugrasztja egymásnak a meghívottakat. A jelenet külön érdekessége az, hogy ezúttal maga Csaba is felveszi a harcot a félőrült nővel, aki már azt sem tudja elviselni, ha a kiesett Kingát megemlítik előtte. Csabi vitéz bőszen küzd a királykisasszony becsületéért és az Oscar díj várományosa fel is írja ezért a fekete listájára. Mostantól érdemes lesz a szépfiúnak gyakran a háta mögé néznie, mert hibbantéknál sosem lehet tudni mi történik a következő pillanatban.

Most Csabát akarja bekebelezni a Villa házisárkánya

Csaba és Attila közösen búslakodik Kinga miatt

 

A tízedik kiválasztáson Seherezádé, Vera és Csaba tette Attilára a jelet, ezzel párbajra küldve őt. Így Vera végre talán megtudhatja mekkora sikereket ért el idekint néhány perces gésa bemutatójával. Izgalmas párbaj lesz az biztos.

 

 

 

Attilát küldik párbajozni a többiek

 

 

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés