A türelem rózsát terem. Ez esetben még többet is. Bár Seherezádé állítólag már milliós nagyságrendű ajánlatokat is kapott testének áruba bocsátásáért, egyelőre nemet mondott az ajánlattevőknek.

Az persze várható, hogy a férfimagazinok futnak majd még néhány kört. Amíg az esetleges tárgyalások eredményeképpen talán megvalósul az együttműködés, addig sem kell tétlenül várakoznunk. Seri már csak azért, hogy formában maradjon elkezdte a felkészülést a nagyobb feladatokra. A csábos idomokból egyelőre nem látszik minden, de lényeg a jó szándék.

A vetkőzésben Csaba is segített, aki furcsán is érezte magát először.

Nem először kérnek fel divatfotózásra, de ilyen lenge öltözetben még soha nem álltam kamera elé. Tisztában vagyok azzal, hogy a villában minden lépésünket kamerák figyelték, de azt mi akkor nem vettük tudomásul, illetve nem úgy, mint most.

 

Lássuk hát a bájos idomokat:

Seherezádé  megszabadult a ruháitól

Seherezádé eddigi legtöbbet megmutató kitárulkozásai

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

 Seherezádé elolvadt a medencében


VV Veronika viszont már bent van a Top 24-ben a Playmate válogatáson és csak a startpisztoly dördülésére vár, hogy lehányhassa a ruháit magáról. A tökéletes külső érdekében már meg is tette a legfontosabb dolgot, amivel az egekbe képes emelni vizuális értékét. Csőrikét a napokban egy fogszabályzó segítségével kezdték el még vonzóbbá tenni a szakemberek. Cristofel továbbra is ég a szerelemtől és nem tántorítja el terminátori mosoly. Ismételten a házasságot tervezik, sőt már a leendő utódok nevei is megvannak.

Mind a ketten nagyon erős személyiségek vagyunk. Az elején úgy volt, hogy próbált engem lenyomni, én is próbáltam lenyomni őt kapcsolat terén, hogy valamelyikünk lejjebb kerüljön.  Megmondom a frankót, hogyha eltelik 3 év és tényleg komolyan fog menni, én gyereket is akarok! Ha kisfiú, akkor Migel, ha pedig kislány, akkor Nikol lesz. – nyilatkozta a felhevült macsó.

 

Veronika fogszabályzója ellenére már a gyerekek nevei is megvannak

Veronika te nagyon csúnya vagy!



Update: Veronika végül nem jutott be a legjobb 12 közé, kiesett a válogatáson.

Attila pedig éli a nyertesek szürke hétköznapjait. Hazamenni a szüleihez még nem volt ideje, de telefonon már megbeszélték a lényeget. Seherezádéval is szívesen nosztalgiázna kicsit, de a lány folyamatosan leteszi neki a kagylót, mert azt hiszi, hogy egy őrült zaklatja.

A következő videóban Attila elárulja, hogy amikor az izraeli börtönben volt megerőszakolták-e, valamint azt is bevallja, hogy tényleg szerelmes volt Kingába.

Attila komoly titkokat oszt meg a nézőkkel

.

.

Legnézettebb videók:

Seherezádé eddigi legtöbbet megmutató kitárulkozásai

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

 Seherezádé elolvadt a medencében

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát