Kinga mostanra már picikét megnyugodott. Azonban titkos felvételekkel tudjuk alátámasztani azon cseppet sem bizarr állításunkat, hogy a szőke királylány közvetlenül a kiesése után jobb híján a falat ütlegelve próbálta meg levezetni a feszültséget. Bár vélhetőleg Seherezádét képzelte a becsapódás helyére, a sokkot ez sem enyhítette.  A f*szomat! - kiáltja Kinga és durr a falba, megremeg az épület a súlyos csapások alatt. Az öt hónap alatt felszedett 15 kiló most jól jön.  Az orvosok ugyan készenlétben álltak hegyes tűikkel, ám végül a nyugtatók beadására nem volt szükség, mert néhány falrepesztő ütés jobb néha, mint egy fél üveg valeriána.

.

.

Kinga a párbaj után: veszélyben az épület, az orvosok készenlétben

Később Szandika is megérkezik, aki szintén kiborulás határán messze túl van, elképzelni sem tudja, mi is lesz ezután. A szörnyű esemény még a buja lányt is porig sújtja és csak zokog és zokog.

Szandika is teljesen összeomlott, ez valami borzalom

Ne haragudj Seherezádé, de ezt akartad?! Két embert taszítottál egy pillanat alatt a mély kétségbeesésbe. Hogy sétáltasson meg téged a tűsarkúdban egy vietnámi halpiacon Claudio!

Kezdje meg mindenki a visszaszámlálást, mert alig két hét van már csak a játékból. Az összecsapott befejezés iránti haragunkat nem palástolva vetjük képernyőre tiltakozó sorainkat. Ugyan mi a jó pálpusztai fenének nem lehet normálisan végigcsinálni valamit?! Az SMS-es adománygyűjtés közbeni hihetetlen leégés nem volt elég?

Oké, hogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerették volna, de hát ott is egy normális magyarázatot, vagy eredményt azért megérdemeltünk volna!

Néha tényleg azt hiszi az ember, hogy a szerkesztőség költségtakarékossági okokból a gondnokot és a rágcsálóirtót kérte fel a PR-feladatok ellátására. Ezúton is gratula hozzá. Egy ingyenes bombaötlet a kreatívoknak: nyissanak meg egy emelt díjas SMS számot, ahol az általuk közlésre nem méltatott fontos magyarázatok után lehet érdeklődni. Garantáljuk a tuti sikert.

 

Elérkezett a szomorú nap: a VV4-esek kiköltöznek. Alekosz is elmorzsol titkon egy könnycseppet a szeme sarkában és halkan mormogja: Hajdú, a k*r va anyádat.  Ez a vonat is elment.

Búcsúzóul a régiek elmondják, kit és miért fogadtak szívükbe. Attila döbbenten hallgatja, hogy még  az eddig értelmesnek tartott gárdát is megmételyezte az álnok, kígyó Vera. Hát nem jó fejnek titulálják? Pedig ők még azt is látták, mi volt a fején odakint.  Szandika kissé csalódott magában, mert nem sikerült ágya vinnie Attilát. Illetve odáig még eljutott, de ez a fickó most vagy forrón szereti, vagy lebáriumozták, mert másképpen nem hihető, hogy a roppant bájaknak hogyan is tudott ellenállni.

A viszony azért jó lett, meg is beszélik, hogy majd odakint sem hanyagolják el egymást. Szandika, ha még két hétig képes vagy várni és Attit elkapod a műsor végeztével, garantáltan lehet egy-két igen szenvedélyes pillanatban részed.

Na de meglátjuk, mi remélünk egy ilyen folytatást, mert mi sem szerezhetne nagyobb örömet, mint ha tudósíthatnánk a szerelem kirügyezéséről. Ha meg Kinga beszállna harmadiknak, már csak az érdeklődés fenntartása miatt, az maga lenne a bulvárkánaán.

Vera lett a régiek kedvence

A veteránok elmennek és mindenki rendkívül szomorú. A párbajozók készülnek az estére. Kinga egy szemeteszsákba dobálja be a ruháit, mert ő úgyis tuti kiesik. Ha tehetné, még egy SMS-t is küldene Seherezádéra csak már legyen vége az egésznek.

Jön Attila, hogy vigasztaló társaságával enyhítse a feszültséget és még arra is vetemedik, hogy bevallja, többször viselkedett tahó módon, mint ahányszor b*zdmegolt imádottja a játék folyamán.  De mindezt csak azért, mert féltékeny volt mindenre és mindenkire, de elsősorban a nyálgépre. Kinga már tesz egy nagyot az ilyen utólagos vallomásokra. Csabáról kezd áradozni és ettől mi, nézők, is mennyei nyugalmat kezdünk érezni és hirtelen minden a helyére kerül.

A kortesbeszédek remek alkalmat szolgáltatnak, hogy a férfiúi méltóságában megsértett összeférhetetlen darabokra tépje a szépfiút, aki rendőrhöz méltó szívóssággal védi magát.

Aztán eljön a szomorú pillanat, Kinga kiesik és bekopog Seherezádé. Attilának elege van. Folyamatos szívás ez a játék. A totális döbbenet csak ezután jön. A búcsúlevelében Kinga bevallja, hogy ha nem is a fejébe, de a lelkébe már szerelmes volt, csakhogy ezt a folyamatos vegzálással sikerült méla undorrá transzformálnia.  Attila erősen nézi a bezárt kaput és latolgatja, lenne-e értelme most a lány után rohanni. Elvégre most biztosan szomorú és védtelen. Egy szánalomszex esélye most a legnagyobb. Végül győz a józan ész és a lehetséges nyeremény csábítása is nagyobb a szőke idomokénál.

 

Kinga Attila lelkébe szeretett bele

Attila többszörösen is sokkot kap

Tegnap kinga elárult néhány titkot Atilával és az evéssel kapcsolatban.

Kingát Attila szexuálisan nem vonza, inkább valami más

Végezetül a maradék gárda megtárgyalja, kitől is tartanak a végső megmérettetésben. Attila úgy érzi, rá nézve Fecó a legveszélyesebb, mert a dumagépnek titulált papagájnövendék folyamatosan kiforgatja a szavait. Seri szerint ez így is van. Lóri, alias Fecó visszautasítja a vádakat. Eléggé erős ő már ahhoz, hogy kinyissa a száját. Ezt meg is teszi, az eredmény a szokásos.

A Villa papagájának már véleménye is van

Mostantól erőltetett ütemben zajlik majd a kiválasztás és a párbaj. A felgyorsított tempó miatt hamarabb élvezhetjük majd a csatorna szívbemarkolóan színvonalas játékát, az Egy perc és nyersz című agysorvasztó atomtudós-castingját.

 

 

Tegnap sok jogos kritikát kaptunk, mert kihagytuk az összefoglalóból, amikor Kinguci erős alkoholos befolyásoltság alatt egy képzett sertés módjára, merőkanállal habzsolt be egy teljes fazék káposztát. Figyelem! Evés előtt, vagy közben senki ne nézze meg a jelenetet!

 

Kinga megmutatja, hogyan esznek a Kutai családban egy jó buli után



A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele


>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés