Szegény lány keményen kihúzta a gyufát azzal, hogy szemet vetett a família büszkeségére.

A széplány szerelme miatt sokak által irigyelt legény meg csak kapkodja a fejét. Úgy látszik túl sok beleszólása nem lesz a dolgokba. A mérges család ugyanis már üzent is a felhevült modellnek. Nem megy ám az csak úgy, hogy családos férfiakra vetjük ki a hálót. Ráadásul éppen akkor, amikor talán végre egy kis pénzt is fog keresni az 5 hónapnyi léhűtő életmód után. A rokonok ahelyett, hogy megtisztelve éreznék magukat, hogy egy egykori playmate kitüntető figyelmével halmozza el Fecót, nyíltan ellenséges szándékkal fordultak Dya ellen.

 

A bicska kinyílt a zsebünkben, amikor meghallottuk, hogy ez a némber mit meg nem enged magának! Ki fogjuk kaparni a szemét, ha nem tartja távol magát Fecókától. Mit képzel magáról ez a nő? Pontosan tudja, hogy volt egy nagy balhé Angi és Fecó között egy félrelépés miatt. És akkor jön ez a nő, és szerelmet vall? Hát nincs szíve? Azt üzenem neki, hogy nagyon messzire kerüljön el minket, mert nem teszi zsebre, amit tőlünk kap! Ha az anyja nem tanította meg, hogy nős emberre nem mászunk rá, majd tőlünk megtanulja, de nem lesz benne köszönet!

 

Angéla döbbentent a történtek miatt, ez nem fog ennyiben maradni

Ráadásul egy másik rokon szerint már nekik is több millió forintjukba fáj a szavazás és rendkívül szíven ütötte őket, hogy még csak megszorítani sem tudták Attilát. Komoly anyagi csődbe került egyébként a család, mert Angéla már az albérletet sem tudja fizetni és hónapok óta munkanélküli. Így most szegény Fecóra vár a nehéz feladat, hogy a lehető leggyorsabban kiköszörülje a csorbát és helyrehozza az otthoniak költségvetését.

Az értetlenkedő sógor nem is rejti véka alá, hogy valami igen csak bűzlik Dániában és a saját szájából hallhatjuk a titkos összeget, amit rááldoztak Fecóra. Mert ő birtokában van a pontos adatoknak.

A sógor megmondja pontosan hány milliót költöttek SMS-re

Dya azóta félig illegalitásba vonult, nem nagyon szeretne a bosszúszomjas rokonsággal találkozni. Aki figyelt az észrevehette, hogy már a párbajon sem volt ott, mert akkor is tartani lehetett tőle, hogy egyszerűen nyársra húzza a nagyszámban megjelent család. Nem lehet még tudni, hogy a továbbiakban hogyan alakul a szerelmes nő sorsa. Vajon mi lesz az erősebb, a vágya Fecó iránt, vagy a félelme a következményektől? Mi innen üzenjük, hogy ha a Fókusz nem csap le a témára, akkor szívesen vállaljuk, hogy lemegyünk veled és bekopogunk Fecóhoz. A legénykérés izgalmas részleteit aztán másnap örömmel tárnánk az Olvasók elébe.

Szóval kedves Dya, csak szólj bátran és a teljes szerkesztőség védelmét élvezve már indulhatsz is. Azért majd bukósisakot viszünk magunkkal.

Fecó állást foglal Dyával kapcsolatban

Dya már Fecóval álmodik éjszakánként a takaró alatt


Angélának tehát több fronton is van oka panaszra. A hölgyön azért jól látszik a csalódottság és bizony enyhe fenntartásokkal fogadta a hazatérő valósághőst. Fecó kiesése után a BeleValó vendégeként osztotta meg élményeit a közönséggel. A műsor érdekessége elsősorban az, hogy Angéla hogyan viselkedik „férjével”, akit olyan hosszú ideje nem ölelhetett a keblére.

 

Angéla és Fecó nyilatkozik a kiesés után

A témát lezárandó egy kis vigalom mindenkinek. Nem elég, hogy széttépik a nők, de már a hírnév is szárnyra kapta a finálé előtt kiesett versenyzőt.



Fecóról már dal is született. Megnézni egyszerűen kötelező



Odabent is történt még ez meg az. Attila például bevallotta most, hogy végre megszabadult Kingától végre felnyílt a szeme. Ráeszmélt Seherezádé csodálatos bájainak vonzerejére és bizony a szíve egyre hevesebben dobog, ha közeledni látja. Barbie baba nem nagyon tudja még hova tenni ezt az információt, egyelőre inkább egy Kinga elleni manipulációnak gondolja a vallomást.

 Ezt bebuktad Kinga, Attila bevallja, hogy mit érez Seherezádé iránt


Igen ám, de a mag azért elég mélyen el lett vetve, mert a szőkeség láthatóan egyre jobban teszi-veszi magát, ha alkalom kínálkozik. Ráadásul a következő felvétel tanulsága szerint az ő titkos érzelmei is lelepleződnek. Mi lehetne még itt?

Seri is kezd beleszeretni Attilába?

A pletykák szerint az Attila show akkora siker volt a nézők körében, hogy a csatorna a folytatásban gondolkozik. Az egykori Mounika show mintájára csillogtathatná meg tehetségét a szerencsés fickó. Az illetékesek egyelőre még nem erősítették meg a híreket, de bolondok lennének ha parlagon hagynák heverni a tehetségnek eme különleges bimbóját. Alekosz ugyanis hamarosan indítja a saját műsorát a konkurencián. Csak nem hagyják tán, hogy az őt tápláló emlőbe harapó görög vigye el a pálmát?

Ja, azt hallottuk már, hogy Jerzy szerint, mivel Alekoszt úgymond kizárták, ezért az összes nyeremény őt illetné? Igényét már be is nyújtotta az illetékeseknél. Alek sommás kommentárja szerint a pofája leszakadt, amikor meghallotta a chippandale fiú ötletét.

Ma kiderül, ki nyeri meg a ValóVilág 5 nevezetű játék fődíját. Este a hatalmas finálé keretében próbálnak majd rávenni bennünket az önzetlen adakozásra. Ma már a három játékos közül az egyik milliomosként hajthatja álomra a fejét. Hajrá győzzön a jobbik!

 

 

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés