Veránál tuti a gutaütés, de Attila sem biztos, hogy repesni fog néhány megjelenő személy láttán. Jövő héttől ugyanis egytől egyig visszatérnek mindazok, akiktől eddig nagy nehezen megszabadultak és újra megtelik élettel a ház. Így az utolsó hétre kifejezetten jó ötletnek tűnik, hogy feldobják a hangulatot. Szűz Bandit és társnőjét nem hívták meg a buliba, ami valljuk be nem is nagy kár.

Remélhetőleg élőben csodálhatjuk majd meg, amint Cristofel őagyalágyultsága Veronika iránti féltékenységében lepofozza Pétert. Vagy önmagában már az is hatalmas szórakozás lesz, ahogy az elfojtott röhögést figyeljük a vendégek arcán. Ők bizony már mind tisztában vannak az erkölcs bajnoknőjének erotikus kirándulásával a filmiparban, és bizony néhányuknak nem kicsit fog nehezére esni, hogy ne dörgölje az utált Vera orra alá, hogy mekkora bohócot csinált magából.

Péternek is viszket a nyelve, de ő már sajnálja is Verát a rá váró gyötrelmek miatt:

Nagyon nehéz lesz megállni, hogy ne kotyogjuk ki Vera múltját, de sajnos ez a szabály. Másrészről pedig én már inkább sajnálom azt a lányt, nem vagyok biztos benne, hogy akarom-e őt bántani, alaposan megszívatta már ő magát. Hamarosan kijön, és olyan dolgokat vágnak majd az emberek a fejéhez egy bevásárlás során, amire rémálmaiban sem gondolt, úgyhogy én azzal a céllal megyek be, hogy Attilát felrázzam egy kicsit.

 

Veronika korántsem ilyen megbocsátó:

Egész nap egy kefíresdobozt rázogatnék az orra előtt, de valószínűleg erre nem kerül sor. Azt viszont nem tudom megakadályozni, hogy Cristofel ne balhézzon össze Péterrel. Kicsit aggódom emiatt, mert biztos vagyok abban, Crisnek nem fog tetszeni, ha én Péterrel beszélgetek.


A régiek titokban már nagyon készülődnek


Veronika egyébként új karrierbe kezdett. Tényleg tud valamit a mi kis Csőrikénk, mert a semmiből szép lassan, de egészen biztosan sikerült neki megtapadni egy kiszeltündei szinten. Most éppen a Playboyba készül, mert a playmate-eké a jövő. Ehhez viszont ismételten a mi segítségünkre van szüksége. Kis éllel kéri meg a videóban a rajongókat, hogy ha már a VV-ből kiszavazták, akkor legalább abban segítsék, hogy ország-világ elé tárhassa a fehérneműje alatt rejtőzködő bájait. A biztosabb szavazatok érdekében a vetkőzést már a videóban el is kezdi.

 

 VV Veronika immár a Playboyban fog vetkőzni, meg is mutatja mit láthatunk majd

Fecó lassan kezd egyedül maradni, meg úgy általában már mindenki szívesebben venné, ha otthon Angélázna tovább. Vera, a korábbi nagy barát sem tolerálja már az ökörségeit, Seherezádé pedig véglegesen megutálta egy kissé erőltetett támadás miatt. Lehet, hogy a dumagépnek keresztelt  mimikribajnok véglegesen támogató nélkül marad?

A fiúk vetélkedőt szerveznek a lányok számára. Vajon melyikük a jobb játékos? Vera már olyan óvatos, mint kezdő háziasszony, ha rántást készít. Rendkívül ügyesen kerülgeti a számára kínos kérdéseket és csak abba megy bele, amiből biztosan jól tud kijönni. A végeredménnyel természetesen nincs megelégedve, ebben semmi meglepő nincsen. Annál inkább abban, hogy Fecót is kiosztja és nem is kicsit. A férfiak véleménye szerint Ribizliné tudatosan elkezdett távolodni az egykor hasznos, mára azonban már veszélyes ballaszttá vált szövetségesétől.

 

Vera taktikázik és közben elkezdi lepattintani Fecót

Vera szinte már profi módon teszi a dolgát, hogy róla szóljon az összefoglaló nagy része. A következő feladatban két csoportra kell oszolni és rapszámot írni egymásról. Vera továbbra is hozza a formáját és tökéletesen hozza a színészkedéssel egybekötött elviselhetetlen stílusának ötvözetét. Aki nem ismeri a hölgyet, még tényleg el is hiszi, hogy borzasztó szomorúságának okán fakad krokodilkönnyekre.

Vera sír, de mi már nem hiszünk neki

Rappelve gúnyolódtak a Villalakók

A kiválasztáson Fecó elkövette azt a hibát, hogy Barbie girl-re rakta a jelét. Kár volt megpiszkálni az alvó plasztikcsoda epillált bajuszát. Seri már nem tűri az ilyen dolgokat, mert párbajgyőztes mivolta nem engedi meg, hogy cicázzanak vele. Most, hogy ki hízott meg és mekkorára, abból miért kell hazugságokat kerekíteni? Fecó véglegesen elvágta magát itt is. Ha Csabának még egy altatódalt elénekel, vagy szokása szerint esetleg tesz egy kis célzást kettőjük buzuki hangszer iránti rajongására, Angéla véglegesen lemondhat a költözésről.

Seherezádé keményen kiosztja Fecót

Attila maga is csodálkozik, hogy kiválasztása ellenére lelkileg nem omlott össze. Kicsit persze mégis kifordul magából, így már ő sem a régi. Csabát hívja vacsorázni. A két fiú már kezdi aláírni az ideiglenes békeszerződést, amit Vera rémülten figyel a távolból.


Attila megkapja a zöldkendőt, Csabival rögtön közeledni is kezdenek


Csabához is jöttek vendégek, így legalább egy kis buli hangulat is volt a Villában

Csaba vendégei: zene, buli, minden ami belefér

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés